2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه بدون کتاب تست کنکور قبول شد فقط با خوندن کتاب درسی؟!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 21 پست
عزیزم اگه مشکل پوله از دیوار دست دوم بگیر  یا همینجا تاپیک بزن شاید چند تا از کنکوری ها بهت دا ...

ن مشکل مالی نداریم کلا بابام برای ما خسیسه

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
بابا از نظر مالی مشکلی نداریم اصلااااا کلا خسیسه بابام 

ای خدا چی بگم 🥴 تلاش کن برا خودت راضیش کنی 

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی

آزمونای سال قبل قلم چی وگاج وگزینه دو رو از بچه های سال قبل بگیر سوالاش خوبه بعضی کانالا هستن تو تلگرام پی دی اف کتابارو میزارن دانلود کن تویه دفتر شماره تست هاشو بنویس وهر وقت حل کردی یه تیک بزن یا ضبدر واسه سوالای ازمونا میتونی بری اموزشگاها مثل قلم چی وازشون بخوای شماره بچه های که امسال رتبشون خوب بوده بهت بدن ودفتر چه هارو ازشون بگیر بگو وضعمون خوب نیست نمی تونم کتابو اینا بخرم