2777
2789

خود دختره دانشجوی پرستاری. خانواده درسطح متوسط. از نظر چهره معمولی.

خواستگار دیپلم داره. کارش آزاده .چند جور کار داره.درامد در حد متوسط.خونه نداره.ماشین معمولی داره.چهره معمولی.

بنظرتون جوابش چیه؟ موقعیت های این خانم بیشتر نیست؟اگه بخاد جواب مثبت بده چه معیاری داشته؟

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رد .این خانم میتونه خواستگارا بهتر داشته باشه الان همه ارزو زن شاغل دارن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اصلا اجازه نمیدادم مطرح کنه همچین پیشنهادی رو!  چه خودتونو دست کم میگیرین

من نیستم گلم. میگن خانواده دختره اگه پسره پا پیش بذاره جوابشون مثبته!

رد .این خانم میتونه خواستگارا بهتر داشته باشه الان همه ارزو زن شاغل دارن 

منم خودم باشم نظرم همینه. 

ولی صحبت ک شد مثل اینکه گفتن راغب هستن دختر بدن بهشون

دختره خودش پرستاره لااقل زن یه پرستار بشه

درسته هیچ ادمی از هیچکی سرتر نیست ولی ازنظر سواد باید به هم بیان یا باید پسر بالاتر باشه

من که بودم جوابم نه بود😎

تیکر تولد گل دخترمه😍
بستگی داره این خانم ب اون اقاعلاقه داره یان

ینی فقط علاقه میتونه این خلا رو پرکنه  ؟ دیپلم با لیسانس   ساید حتی ادامه تحصیل هم بده. اختلاف فرهنگی چی پس ؟ خانم دانشگاه رفته و کلی آدم مختلف از هر فرهنگ دیده .پسر چ؟

خواهشا اگه دختره توقعش از توان پسره بالاتره با یه جواب نه هم خودشو هم پسررو خوشبخت کنه

توقعش رو نمیدونم والا.

اما بنظرم این دختر حداقل ها رو میخاد که! آیا این پسر میتونه با ابن حد از طبقه اجتماعی جوابگوی اون باشه؟

خب بستگی داره معیارش چی باشه

من و خانواده م معیارمون این بود یه جوون خوب و مومن باشه 

معیارای خوبی بود اما شاید کافی نبود

اما به هر حال خیلیام هستن که اینجوری فکر میکنن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑