2777
2789

دخترم از هر لحاظ تامینه،هرچی بخواد واسش میگیریم

واسه کنکور آموزشگاه میره،کلاسای زبان مختلف،خلاصه هرچی لازمه واسش فراهمه.

اما میگه میخوام کار کنم مستقل شم،میخواد دنبال کارای اینترنتی بره و خب من اعتمادی ندارم،از طرفی نميخوام از درس و زندگی بیفته.

میگه عذاب وجدان دارم انقدر برام خرج میکنین.اما خب ما هیچ مشکلی نداریم،نمیدونم چيکار کنم.

شما بودید چیکار میکردید؟

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟ 

۱۷

خدا❤توی فضای مجازی،دل همو نشکونیم.دل شکوندن مثل انداختن یه سنگ توی آبه،خیلی راحت.اما میدونین اون سنگ تا چه عمقی فرو میره؟(دوست عزیزم،اگه باهام مخالفی،میشه ریپلای نکنی؟نمیخوام بحثی پیش بیاد،من طبق تجربه نظر میدم.)

منم 18 سالم بود تو جو بودم از این حرفا میزدم البته همون سال مستقل شدم دانشگاه فرهنگیان قبول شدم خودم حقوق میگیرم اما دلم نمیاد پولای خودمو خرج کنم از بابام میگیرم😂

از نظر احساسی هم تامین میشه؟

از طرف من بله اما پدرش نه.

یکمم افسردگی داره

خب ب عنوان ی نفر که این طوری بوده میگم 😐بذارید خودش تجربه کنه ! شما بگید نه نمیشه اون بدتر دلش می خواد بره سراغش بهش بگید فقط نباید به درس و چیزای دیگه ت لطمه بزنه ! وقتی خودش بره ببینه تجربه پیدا می کنه و می فهمه همچین طوریم که میگن نیس و وقتش داره می‌ره

بزار دوماه بره اموزش ببینه تجربه کنه یا شکست میخوره یا به نتیجه میرسه که چه بهتر

آخه کارایی که میگه اصلا منطقی نیست

میگه واسه شرکت نمیدونم چی باید اینترنتی کار کنم ۴ میلیون هزینه میخواد

یا هزارتا مثال دیگه..اگه شغل خوبی باشه و مطمئن چرا که نه،حمایتم میکنم

زوده هنوز فعلا باید به کنکور و درسش فکر کنه بهش بگین اگه کنکور قبول شد اجازشو داره

منم همينو میگم اما نمیخوام فکر کنه محدوده و نظرش مهم نیست