2777
2789
عنوان

کنکوریای 1401 رشته تجربی

208 بازدید | 23 پست

ایا مایل هستین یک گروه رقابتی با تعداد اعضا محدود 

برای ثبت ساعت مطالعه برای ایجاد انگیزه  تراز  و تعداد تست در روز  یک گروه بسیار خوب در جمع درس خونا یکسال رو با هم بگذرونیم 

هر کس می خواد در گروه باشه اعلام کنه

من زن بودنم را دوست دارم. 

تو وات؟ 

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کسی میتونه برام تاپیک بزنه

در مورد چی

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
در مورد چی

فردا تولد بابامه میخوام کاپ کیک درست کنم

حالا بلد نیستم چجوری خامه خونگی درست کنم 🥲🥲

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
بخاطر تغییراتی که قراره تو کنکور ۴۰۲ باشه اینقد جدی گرفتین ؟ بالاخره هر سال یه عده پشت کنکور میمونن ...

عزیزم بخاطر اینکه سرنوشت مون به همین یکسال بستگی داره و تمام 

من زن بودنم را دوست دارم. 
فردا تولد بابامه میخوام کاپ کیک درست کنم حالا بلد نیستم چجوری خامه خونگی درست کنم 🥲🥲

من بلدم عزیزم 

خامه قنادی فرم نگرفته باید بگیری 

یا خامه صبحانه فرمش بدی 

هر کدوم میخوای عزیزم بگو تا برات توضیح بدم

من بلدم عزیزم  خامه قنادی فرم نگرفته باید بگیری  یا خامه صبحانه فرمش بدی  هر کدوم ...

با خامه صبحانه یا خامه ساده نمیشه😞😞

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
من بلدم عزیزم  خامه قنادی فرم نگرفته باید بگیری  یا خامه صبحانه فرمش بدی  هر کدوم ...

قربونت خیلی نیاز دارم