پدر شوهرم آی سی یو هست بیهوشه ریش هشتاد درصد درگیره شوهرم هر روز میره بیمارستان و میاد. مادرش هم تازه از بستر کرونا بلند شده بدون ماسک میره خونشون. الا و بلا میگه خوب شده من نمیگیرم. اصصصلا رعایت نمیکنه لباسش بیرون درنمیاره دم به دقیقه یه چیز از تو گوشیش میخواد نشونم بده حتی تو لیوان من دیدم آب خورد. ماچ و بغل هم که اصن بیخیال نشد. دارم میمیرم از استرس. دوشنبه هم دوز دوم واکسن کرونامه
بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیگه گذشت از همون اول باید میرفتی خونه مامانت قبل واکسن تست بده
خونه مامانم بودم مامانم هم گفت نمیذارم بری ولی اومدم کار برام پیش اومد. معلومم نبود این شرایط تا کی ادامه داره. اینجور که معلومه باباش فعلا میخواد مقاومت کنه 😒
بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...