2777
2789

مادر شوهر خالم فوت کرده تو مراسم همگی کرونا گرفتن حالا امروز شوهر خالم زنگ زده میگه خالم بستریه بیا پیشمون. شوهرخاله م کرونا بدون علامت داره. مامانم گفته من شوهرم یعنی بابا ی من نمیزاره بیام. میگه بری تو هم میگیری اونم گفته دیگه نه من نه شما برا همیشه اینم بگم فاصلمون 8 ساعته. من تو اون شهر یه خاله دیگه  دارم جاری خالم هم تو اون شهره. از یه طرف ترس از کرونا از یه طرف باید بابامو و خواهرمو ول می‌کرد حداقل برا  2   3   هفته

نی نی مامان دوست دارم تو بهترین هدیه خدایی. خدایا مواظبش باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ادمای خودخواه و بی منطق از الان قطع ارتباط کنید خیلی بهتره

خدای نکرده مادرتون فردا بره گرفتار کرونا بشه راحت میگن میخواستی نیایی

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

من مادرم زنگ میزد گریه میکرد بیام پیشت مردی از درد و ضعف اجازه ندادم بیاد چه بعضی ها بی منطق خودخواهن

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

من مادرم بدون اینکه بدونم اومد بیمارستان ک همرام باشه برا سی تی

تمام تنم میلرزد ک ی وقت نگیره  اصرار میکردم برگرده نزاشتم بمونه تو سالن

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

باهاشون در تماس باشید 

دلداری بدید 

منطقی همراهیشون کنید 

توی فشار زیادی هستن سعی کنید از راه دور حمایت کنید 

بگید میترسید و حق دارید بترسید ولی قطع رابطه نکنید 

همه توی فشار و استرس هستیم از راه دور همراهیم کنیم 

اگه ناراحت و عصبانی بودن شما خوددار باشید تا این مراحل سخت رو بگذرونن

با ادمای خودخواه و بی منطق از الان قطع ارتباط کنید خیلی بهتره خدای نکرده مادرتون فردا بره گرفتار کر ...

بخدا آره خدا ی نکرده مامانم بگیره هیچ کدوم نمیان میگن دختران بزرگن ما چرا بیام

بخدا آره خدا ی نکرده مامانم بگیره هیچ کدوم نمیان میگن دختران بزرگن ما چرا بیام

اصلن نزار بره بگو همه چیز گردن من👌

باهاشون در تماس باشید  دلداری بدید  منطقی همراهیشون کنید  توی فشار زیادی هستن سعی ...

مامانم خیلی ناراحته نرفته. ولی وقتی مادر شوهر خالم فوت کرد ما هرچی زنگ زدیم جواب نداد تسلیت بگیم. از اون ور یه خالم تو اون شهره با جاری خالم. هرچی خالم زنگ میزنه براش سوپ اینا درست کنم بیا ببر جواب نمیده بهانه بود براش قطع رابطه کنه. با خالم چند ماهه قهره نخواسته این موضوع باعث بشه آشتی کنن