2777
2789
عنوان

فوت و فن های رسیدگی به خودت ؟؟؟

237 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 😻😻😻

چیا استفاده میکنید برای زیبایی و سلامتی پوست و مو !!

بیایین از تجربیات هم دیگه یاد بگیریم لطفااا 

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 

من هفته ای یه بار اسکراپ لب و پوست میزارم

موهامو هم قبل از حموم روغن نارگیل میزنم و هرشب قبل خواب شونه میکنم

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته ای یه بار اسکراپ لب و پوست میزارم موهامو هم قبل از حموم روغن نارگیل میزنم و هرشب قبل خواب ش ...

روغن نارگیل رو به کف سرت میزنی؟؟

باعث شوره نمیشه؟؟ 

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 
روغن نارگیل رو به کف سرت میزنی؟؟ باعث شوره نمیشه؟؟ 

به ساقه موهام فقط

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
میکرودرم  و انواع ماسک صورت  صابون تریاک

در طول هفته چن بار ماسک استفاده میکنید؟ 

صابون تریاک !!! اولین باره میشنوم کاربردش چیه؟ 

در طول هفته چن بار ماسک استفاده میکنید؟  صابون تریاک !!! اولین باره میشنوم کاربردش چیه؟

هر روز یا یه روز درمیون

اره صابون تریاک واسه لکه بری و سفیدی پوست عالیه

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع

واسه موخوره چیکار کنم پره  میگن روغن زیتون بزنی میره راسته

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
هر روز یا یه روز درمیون اره صابون تریاک واسه لکه بری و سفیدی پوست عالیه

واقعاا خیلیی سفید میکنه پوست رو؟؟ 

به ساقه موهام فقط

من همووز ساقه مو رو نمیدونم اون قسمت انتهایی مو میشه

یا قسمت نزدیک به کف سر 😶😶😶😶😶

واسه موخوره چیکار کنم پره  میگن روغن زیتون بزنی میره راسته

اتفاقا سوال منم هس🥺🤦🏼‍♀️

خیلیی بده موخوره