2777
2789
عنوان

هر دم از این باغ بری می‌رسد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 46 پست
چیزی که خودم تجربه کردم رو میگم امتحان کنید حتما بی جواب نمیمونید شغل همسر من آزاد یعنی بعضی وقتا پو ...

تجربه کردم خیلی جواب میده ماهم آزاد...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یکم فروش ماشینو عقب بندازین داره گرون میشه اگه یکماه دیگه تمدیده بزارین همون موقع ردش کنین  خ ...

آخه یه خونه نیمه کاره هست طرف گفته ۷۰بدید تموم کنم بیایید بشینید ولی قرارداد بزنیم تا چند سال گرون نمیکنم 

ماهم از خدامونه خونه صفر ۷۰ ملیون رهن تمام بدون کرایه چندسال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اونی که خیانت می‌کنه پولش از سگ هم کثیف تره من حلال نمیکنم  این فشاری که دو ماهه همسرم می ...

حرص نخور برای فشار سمه حرص خوردن...تک شغله بودن خیلی سخت میگذره الان...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تنها چیزی که میدونم اینه در هر شرایطی هستی هیچ وقت ناشکری نکن.همیشه شکرخدا رو به جا بیار.خدا خودش یه ...

آره بابا میدونم شکر خدا 

دیروز با خدا حرف میزدم گفتم میدونم تو این عرش بزرگت یه جا برامون قسمت کردی ولی شوهرم گناه داره ۴۰سالشه خیلی غصه میخوره 

خدارو شکر عزیزم شکر  وضع ما هم بد نیست خیلی فقیر نیستیم ولی الان پول خرجی نمی‌مونه صاب خونه بی ...

ماهم فقیر نبودیم یهو مشکلات زیاد شد به خدا خدا برات معجزه میکنع فقط توکل کن و خداتو شکر کن تو این شرایط بگو حکمتت و شکر خدایا 

عزیزم ما کلا خیلی کمک میکنیم تو فامیل همه مارو میگن 

خداخیرتون بده عزیزم .. اینم ی دوره از زندگیه میگذره عزیزم آدم تو زندگی روزایی رو تجربه می‌کنه که با خودش میگه من دیگه نمیتونم ادامه بدم بدبخت شدم از زندگی سیر شدم کم آوردم ولی وقتی میگذره آدم کلا دیگه یادش می‌ره فقط بعضی وقتا به عنوان خاطره ی تلخ یا شیرین ازش یاد میکنه

لا إله إلّا اللّه
آخه یه خونه نیمه کاره هست طرف گفته ۷۰بدید تموم کنم بیایید بشینید ولی قرارداد بزنیم تا چند سال گرون ن ...

مطمئنی تو یکماه تکمیل میکنه؟ مبادا پول بدی قرارداد ببندی تحویل نده بمونی رو هوا 

اونوقت اینورم باید جریمه بدی بابت تاخیرت برا بلند شدن

به نظرم کار عاقلانه ای نیست

مطمئنی تو یکماه تکمیل میکنه؟ مبادا پول بدی قرارداد ببندی تحویل نده بمونی رو هوا  اونوقت اینورم ...

صاب خونه گفته باید دقیق روز موعد پاشی من زمستون شه نمیتونم مستاجر پیدا کنم 

منم میگم اگه تموم نشد میرم یک ماه خونه مامانم آخه موقعیتش عالیه دوخوابه و خونه صفر تا چند سال هم گرون نمیکنه 

اگه ماشین به فروش می‌رفت امروز میرفتم کاشی اینارو بخرن نصب کنن ولی بنگاه زنگ زد گفت موتور ماشینت ایراد داره 😔

صاب خونه گفته باید دقیق روز موعد پاشی من زمستون شه نمیتونم مستاجر پیدا کنم  منم میگم اگه تموم ...

نمیدونم از اونجایی که خودم خونم نوسازه میدونم یکم ریسکش بالاس چون استادکارا کارشونو سر موقع انجام نمیدن تا تحویل بدن پدر درمیارن

یا پولو کامل ندین یا یه شرطی بزارین در صورت دیر کرد که اگه هم پول بدین هم قرارداد ببندین و طرف تو یکماه تحویل نده خیلی بد ضرر میکنین 

من اینو گفتم؟؟؟!!! اینایی که گفتم بخون کلام خداست زندگی مارو ازین رو به اون رو کرد منم همشو بهت گفتم ...

میدونم عزیزم شما منظورت این نیست 

خودم به دعا خیلی اعتقاد دارم بنظرت برم دعا یا خوب نیست سوال پرسیدم

میدونم عزیزم شما منظورت این نیست  خودم به دعا خیلی اعتقاد دارم بنظرت برم دعا یا خوب نیست سوال ...

نرو بی فایدست ما رفتیم دادن بی فایده بود تااینکه این اذکار رو یه آقای روحانی خوبی بهمون گفت. واقعا هم تاثیر داشت