2777
2789
عنوان

هر دم از این باغ بری می‌رسد

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ سال پیش بود که زیر فرشمون دنبال ۱۰۰ تا تک تومنی بودم نون لواش بخرم با خورده پنیر خوشک شده تو یخچال بخورم .... ولی الان الان کجامو اون موقع کجا امتحان الهیه که الان هر موقع قاشق اول غذا بر دهنم هر شب که یرم رو بالشت بکم خدایا خواب بود اون روزا خدایا نوکرتم خدایا شکرت 

آخه چرا همه دارن  ماه دیگه هم وقت تمدید خونه است 😔

همه ندارن گلم ۸۰درصد جامعه مشکل بی پولی وتورم داریم درک می کنیم.وواقعا داریم تحمل می کنیم شرایط اقتصادی بد.فقط بیست درصد که در رفاهن.که معلوم نیست از کجا میارن

تنها چیزی که میدونم اینه در هر شرایطی هستی هیچ وقت ناشکری نکن.همیشه شکرخدا رو به جا بیار.خدا خودش یه جایی دستتو میگیره که خودت هم نمیفهمی....وقتی تو به یادخدا باشی مگه میشه خدا به یادت نباشه؟؟؟؟......

یه روز خوب میاد

من ۴ سال پیش بود که زیر فرشمون دنبال ۱۰۰ تا تک تومنی بودم نون لواش بخرم با خورده پنیر خوشک شده تو یخ ...

خدارو شکر عزیزم شکر 

وضع ما هم بد نیست خیلی فقیر نیستیم ولی الان پول خرجی نمی‌مونه صاب خونه بیرون می‌کنه ماشین ضرر میده 

همش تو دوماه داره اتفاق می‌افته 

ماهم مشکل زیاد داشتیم اینهای که میگم رو خواهشا بخون خدا ارحم الراحمینه نتیجه میده. سوره واقعه. سوره ذاریات. دعای معراج. دعای گنج العرش. ذکر و من یتق الله و... بقیشو نت سرچ کن. بعد نمازها بحالت سجده کف دست راست رو زمین کف دست چپ رو به آسمون 14 بار ذکر یاوهاب. سوره کهف بنویس خودت بذار تو یه شیشه سرتنگ بذار بالاترین قسمت خونه مثل بالای کابینت.

سر مدیران و مسئولان این مرز وبوم سلامت باشه کافیه  زندگی رو واسه ما جهنم کردن ککشون نمیگزه

بخدا اونی که خیانت می‌کنه پولش از سگ هم کثیف تره من حلال نمیکنم 

این فشاری که دو ماهه همسرم می‌کشه رو هیچوقت حلال نمیکنم 

بخدا اون روز آب دهنم خشک شده بود از اعصابم هرچقدر آب می‌خوردم درست نمیشد

چیزی که خودم تجربه کردم رو میگم امتحان کنید حتما بی جواب نمیمونید شغل همسر من آزاد یعنی بعضی وقتا پول هست بعضی وقتا نیست ولی هیچ وقت بی پول نمیمونیم بعضی وقتا خودم تعجب میکنم که خدایا چی شد این پول از کجا اومد به نظرم دلیلش اینه که من و همسرم تا جایی که میتونیم به کسی که نیاز داره کمک میکنیم بعضی وقتا با پول بعضی وقتا با مواد غذایی ....از نداری کمک کنید حتما خدا به رزق و روزی تون برکت میده

لا إله إلّا اللّه
ما هم اوایل خونمون۵۰ متر بود بزور پدرشوهر ماهی۵۰۰حقوق شوهرم میداد اما الان خدا رو شکر همسرم رو پای خ ...

آن شاالله سال ۱۴۰۰,خیلی سال خوبی بود یه فر خریدم یه انگشتر یه  گوشی خیلی خوشحال بودم 

الان دو ماهه یهو همه چی زهرمار شد دستمونو کجا می‌زنیم جور نمیشه باید انگشترمو بفروشم خرج ماشین کنم تا بفروشیم یه خونه رهن کنیم