سلام.نوزادم ۵ماهشه بردم واکسن۴ماهگیشو دیروز زدم. میدونم دیر شده بود. امروز صبح تب کرد. شربت استامینوفن رو بالا آورد. شیاف ۱۲۵ رو براش کامل زدم هر۸ساعت. به دکتر هم دسترسی ندارم. کسی تجربه ای داشته؟ باید نصفه میذاشتم؟ ۷ونیم کیلو وزن داره
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا الان دو تا براش گذاشتم. چه مشکلی پیش میاد؟پاشویه که میگن تشنج میکنه
دقیق نمیدونم اما بهداشت ب من گفت شیاف زیرشش ماه استفاده نکن.
پاشویه مثل بزرگا ک نه.دست وپاشو بشور.استامینوفن اثر نمیکنه؟
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
آهان. والا تا دیروز قطره شو میخورد امروز دو بار دادم که بالا آورد. تبش خیلی بالا بود دیگه شیاف زدم ا ...
ان شاءالله ک دیگه بالانمیره.قطره رو کم کم بهش بده