2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم شوهرم میگه میگم ولی نه اونطور که باید محکمانه بگه نمیگه 

خب دیگه باید محکم جلوش وایسه

کم چیزی نیست که 

من ب جای شما عصبی شدم الان

حق داری 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

شوهرتون ک خونه س همون موقع به شوهر خودتون تذکر بدین ،بعدم سبک زندگیتون واقعا ایراد داره ،وابستگی ب خانواده ،تنها گذاشتن همسر یک ماه! کلید خونه رو پخش کردن و خونه رو‌مکان کردن!

اساسی مشکل رو‌حل کنید.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

عزیزم منم تهران زندگی میکنم و خونه پدریم ایلام... وقتیم میرم( سالی ۲بار) هربارش ۴۰ روز اینا می مونم... راه دوره بهت حق میدم زیاد می مونی... مشکل تو این نیست مشکل اینه ک همسرت چرا باید اینقد راحت این اجازه رو بده توو خونش کار غیر اخلاقی بکنن ( حالا هر چچچچی) 

یقه شوهرت رو بگیر اول. چرا گیر دادی برادر شوهرت. اون خونه بوده و دوست دختر آورده. کلید خونه چرا دستش ...

از شوهرم مطمعنم 

فکرکنید تو قابلمه روحی سیخ گذاشته بودند کنارشم یه قوطی پر هم  دمه دیت هم بود این سیخ فکرکن روبروت یه قابلمه باشه ،امروز زنگ زدم پدرشوهر زد زیرش بخاطر برادر شوهر چی بگم بفهمه

خب دیگه باید محکم جلوش وایسه کم چیزی نیست که  من ب جای شما عصبی شدم الان حق داری

به باباش گفتم. نتونست حرف بزنه فقط گفت به برادرشوهرم یعنی پارسا زنگ زده گفته نه بابااا مال من و دوستام نیست 

اینو چیکنم که زدن زیرش  ؟

از شوهرم مطمعنم  فکرکنید تو قابلمه روحی سیخ گذاشته بودند کنارشم یه قوطی پر هم  دمه دیت هم ...

کمتر بمون همدان. خودت به برادر شوهرت بگو حساب کار بیاد دستش. به شوهرتم بگو حق نداره کلید بده. بگو چندشم میشه از خونه. کارگر بیار بده تموم خونه زندگیتو بشوره. بگو فرشم هم سوخته باید عوضش کنی. خرج بزار روی دست شوهرت تا دیگه کلید نده به دیگران

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
الان مشکلم اینجاس عیب پوشونی دارن میکنن آدرست نیست 

اونو دیگه نمیتونی ثابت کنی چون همه زدن زیرش. مگه اینکه یکی از همون دوستاشو پیدا کنی و اون شهادت بده وگرنه راهی نداره

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
به باباش گفتم. نتونست حرف بزنه فقط گفت به برادرشوهرم یعنی پارسا زنگ زده گفته نه بابااا مال من و دوست ...

دوروغ میگه 

اگه از شوهرت مطمعنی 

مطمعن باش مال همون برادر شوهرته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋