2777
2789
عنوان

خسته م😔

213 بازدید | 16 پست

حس میکنم‌افسرده م

حس‌که نه مطمئنم‌افسرده م

سر هر مسئله ی بیخودی روانم‌بهم‌میریزه

خانواده ی شوهرم که حسادت و دخالت تو ذاتشونه و منم ۱۰ ساله میدونم این قضیه رو و باهاش کنار نیومدم هربار یه چیزی میگن تا یه هفته خواب و خوراک ندارم

فوق لیسانسم و خانه دار

حس حقارت میکنم اینکه از شوهرم‌پول بخوام اذیت میشم

بخاطر بچه ی کوچیکم‌سر کار نمیتونم‌برم پول ندارم

خیلی خیلی خسته م

میشه کمکم کنید؟ چیکار کنم‌اروم‌شم؟

حرف بیخود بقیه انقدر آشفته م‌نکنه؟

انقد زود عصبی نشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودتون‌سرگرمی‌دارید؟ چیزی که فقط بخاطر خودتون انجامش بدید...  بنظر میاد خیلی برای حرف بقی ...

بله😔😔😔 

اونقدر خودمو دست کم گرفتم و هممه جوره در خدمت خانواده ی همسرم بودم که خیلی سطح پایین منو میبینن با اینکه واقعا از همه شون بهترم

یه مانتو گرفتم‌بعد سه سال که ارزش چندانی هم نداشت مادرشوهرم‌۴ ماهه داره درموردش بحث میکنه که ولخرجی

منم فقط حرص میخورم 

از همسرم پول خواستم برای خرید تونیک بهم نداد اخر شب گفت برو برداشت کن ناراحت شدم گله کردم‌برگشت بهم‌گفت واقعااا ظرفیت نداری آدم پول بهت بده

من خیلی مغرورم نمیخوام‌ازش پول بگیرم ولی خیلی خیلی اذیتم

حس میکنم داغون شدم تصورم از سن الانم خیلی فرق داشت با چیزی که الان‌هستم

چه کاری؟

مثلا میتونی فروش داشته باشی

عزیزم ببین من تازه کارومو شروع کردم ولی کارم فروش‌نیست مدیریت پیج های کاریه شماهم میتونین برین آموزش ببین این‌کارو شروع کنین تازه یه هفته گذشته از شروع کارم فعلا نتیجه ای نگرفتم ولی خب مطمنم میشه

من خیلی وقته میخواستم تو‌خونه کار‌کنم ولی نمیدونستم چه کاری تا اینکه یه ذهنم این کار رسید

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
مثلا میتونی فروش داشته باشی عزیزم ببین من تازه کارومو شروع کردم ولی کارم فروش‌نیست مدیریت پیج های ک ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.

من اینستا هم‌نمیتونم داشته باشم😏چون‌آقا بدشون‌میاد

مرسی از راهنماییت عزیزم. من اینستا هم‌نمیتونم داشته باشم😏چون‌آقا بدشون‌میاد

واااا😂😮😮😮😮

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
بله😔😔😔  اونقدر خودمو دست کم گرفتم و هممه جوره در خدمت خانواده ی همسرم بودم که خیلی سطح پایی ...

اصلا چرا باید مادر همسرتون بدونن شما چیزی خریدی و بخوان اظهار نظر کنن. 

شما و همسرتون یه خانواده مستقل هستید، برای خودتون حد و حدود مشخص کنین. حتی اگه قراره نون خشک بخورید بازم لازم نیست کسی خبردار بشه .

اگه‌هم ازین مدل دخالت ها میکنن شما پای صحبت شون نشینید، محترمانه اون فضا رو ترک کنین مثلا برید دنبال بچه یا کار دیگه.

شما فقط باید با همسرتون هماهنگ باشید همین. بیصتر صحبت کنین با هم. نزدیک تر بشید

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
اصلا چرا باید مادر همسرتون بدونن شما چیزی خریدی و بخوان اظهار نظر کنن.  شما و همسرتون یه خانوا ...

توی تن میبینه مانتورو خوب

من دنبال راهکاری برای صبور تر بودن و آروم بودنم‌ شما روانشناسی میخوتید میتونید کمکم کنید؟