2777
2789
عنوان

خواستگار 😔لطفا بياين نظر بدين

648 بازدید | 73 پست

سلام مم يه خواستگار دارم كه شرايطش خوبه اما متا سفانه قيافه ش  دوس ندارم 

فك ميكنم اگه بهش جواب مثبت بدم هم به اون هم به خودم ظلم كردم از طرفي شرايطش خوبه مادرم و پدرم راضين و ميگن خوبه نميتونم بهشون بگم جواب منفي بدن 

شما بودين با اين شرايط ازدواج ميكردين 

كلا قيافه براتون مهمه يا نه؟؟؟

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

اسی جون ببخشید اگه ناراحت میشی پاک میکنم پستمو

لطفا گزارش بزنین هرکی زد لایک کنه حمد بخونم براش❤🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7134409/خانوماحق-دارم-از-شوهرم-متنفر-شم-یانه-دلم-میخواد-سر-به-تنش-نباشه-حسی-ندارم-بهش-دی?postId=205116829

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیافه مهمه اما نه ب اندازه پول😁

وضع ماليش متوسطه زياد پول دار پول دار نيس🤷🏻‍♀️

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

مشاورا میگن همون اول اگه عاشق چشم و ابروش نشدی اشکال نداره

ولی قیافه طرف نباید هم جوری باشه که ازش بدت بیاد در همین حد اوکیه

بعد چند جلسه باید قیافش به دلت بشینه و احساس کنی میتونی این ادم رو دوست داشته باشی

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
ولی در کل قیافه مهمه بالاخره یه عمر میخوای نگاهش کنی ، هرروز جلو چشمته😶

عاره مهمه😔

قیافه خوبش عادی میشه اما بدش نه، اگر متوسط یا خوبه اره اگر بده نه.

قيافه ش ضايع نيس ولي خوبم نيس 

مشاورا میگن همون اول اگه عاشق چشم و ابروش نشدی اشکال نداره ولی قیافه طرف نباید هم جوری باشه که ازش ...

من فقط يه جلسه ديدمش نميدونم شايد اينقد لاغر بود بد بنظر ميومد

قیافه بعد یه مدتی عادی میشه. البته اگه خیلی داغون نباشه.

اگه قیافش معمولی  اینجوری نیست که اگه تو خیابون راه بره مردم با دست نشونش بدن بگن این چرا اینجوری

ازدواج میکردم شاید اون چهره ای که دوس دا ی هیچ وقت پیدا نشه

من دقیقا همین شرایط داشتم.

چون خانواده ش خوب بودن بله گفتم اما قیافه ش به دلم نمینشست اوایل نامزدی که به اخلاق هم اشنا نبودیم و این شرایط بدتر کرده بود و من چند بار از پیشش فرار کردم چون دوسش نداشتم ( چن بار در ماشین باز کردم و دویدم فرار کردم از دستش.. خدا منو ببخشه الان میگم چقد دیوانه بودم ) بعد ازدواج کم کم عاشقش شدم الان انقدر دوسش دارم که شاید باور نکنی تک تک اعضا صورتش برام واقعا زیباست بخدا راست میگم بهش افتخار میکنم.. الان هم باردارم و خداشاهده دوست دارم که شبیه همسرم بشه

مهم اخلاق و خانواده ست اگه عاشقش بشی قیافه ش هم برات دلنشین میشه دقیقا اتفاقی که برای من افتاد

من فقط يه جلسه ديدمش نميدونم شايد اينقد لاغر بود بد بنظر ميومد

پس اگه شرایطش خوبه رو نکن

بذار چند جلسه بیاد با هم معاشرت داشته باشین

شاید انقدر اخلاق و افکارش خوب بود که قیافش هم به دلت نشست

معلومه که از چهرش بدت نیومده ولی خوشت هم نیومده

گاهی ادم یه نفر رو میبینه همون اول چندشش میشه

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
قيافه ش ضايع نيس ولي خوبم نيس 

ببین اگر باطنش خوب باشه بحدکافی مرد و بالغ و عاقل باشه خاله زنک نباشه بتونه خوشحالت کنه درکت کنه ازت حمایت کنه میتونه جبران کنه ظاهرو، باهاش اشنا شو ببین بعد چند جلسه حست نسبت بهش چیه

کاربر آقا هستم