2777
2789

سلام دوستان.روز جمعه تون بخیر

من همیشه خیارشورام چروک میشن و کپک میزنن .میشه ی دستور خوب ک خودتون امتحان کردید رو برام بزارید.ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خلال دندون یا سوزن سوراخ کنی چروک نمیشن

۱۴ پیمانه آب یک پیمانه نمک اگه سرکه ای دوست داری نصف پیمانه سرکه

آب جوشیده ی سرد شده ریسکش کمتره

درش باید باید بسته باشه هوا توش نره

جاش خنک و تاریک باشه

  

شما سرکه و نمک کم میزنی ببین  هرچی سرکه بیشتر سرزنده تر ....نمک هم هرچی میزدی دوبرابر کن .....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

خب تو یه سطل همه مایع تو قاطی کن مثلا واسه یه سطل آب نصف لیوان سرکه بریز نعناع خشک بریز ترخون خشک بریز نمک بریز سه قاشق یا بیشتر ....

بعد که بطری رو پر خیار کردی یه فلفل قرمز متوسط بزار آب که قبلاً آماده کردی رو بریز بعد پنج تا هم نخود بریز آخر سرهم روسو با جعفری تازه بپوشون درشو محکم ببند و بزار جای خنک 

تاکید میکنم درش اگه یکم هوا بره کپک میزنع گرماهم باعث کپک زدن میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز