2777
2789
عنوان

ای کرونای کوفتی کی میره بیرون ازبدن دیگ ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 40 پست
وای منم دیگه کم میارم بخدا 😭😭😭😭خسته شدم خیلی سخته تحملش

داغون شدیم 😭

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
خواهرم رفته بود اسکن ریه داده بود دکتر بهش گفته بود تا ۶ ماه ادامه داره اثراتش

واقعا😔😥

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علائم درگیری ریه چی بود؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
بخداکم اوردم دیگ نوزده روزه دارم میکشم فقط

من دوتا بچه دارم از عید غدیر تا الان گرفتارم کرده 

اعصابم بهم ریخته😔

من الان یکماهه گرفتم هنوزم ادم نشدم اعصاب و روانمم داغون شده

دقیقا منم یعنی خوب نمیشیم😔

گوشت و پروتئین زیاد بخورین،گوشت رو بدون ادویه آبپز کنین آبش رو بخورین،شیر بادوم با عسل درست کنین

مامان بنده خدام کارش شده خورد وخوراک من خداخیرش بدع

نزدیکم نشومیســــــوزی🔥
والا من انقدر استرسم زیاد شد مجبور شدم دارو اعصاب بخورم

به منم داد ولی میخام یه دکتر اعصاب برم دیونه شدم

اول ک خارش گلو وتک سرفه وتب لرز و حالت تعوع ...کلا هرروز یه علایک

اجی ی سوال من نمیدونم کرونا دارم یانه تستم ندادم ولیچن روز پیش ازخواب بلندشدم دهنموبازکردم دیدم ته گلوم چرک کرده حالاازاون روز ب بعد صدام بدجور کرفته اصن نمیشه حرف بزنم...گاهی تب دارم سرفه ندارم زیاد..ولی دکتررفتم داروداد وهمچنان صدام وحشتناک گرفته..میشع بگی اینجوری بودی توم؟

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)