2777
2789
ما حاملگیه غذاتو سر شب بخور غروب ساعت ۸ یا چند بار بخور در روز ولی کم بخور ماه اخر خیلی بده بعد غذا ...

پیاده جایی نمیرم 

ولی هم اینکه خونمون پله داره مجبورم روزی حداقل سه چاربار پله بالا پایین کنم 

هم اینکه دوتا پسر دیگه دارم ب شدت بریز بپاششون زیاده 

از صبح سر پام تا شب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاده جایی نمیرم  ولی هم اینکه خونمون پله داره مجبورم روزی حداقل سه چاربار پله بالا پایین کنم& ...

پله که زیاد خوب نیست اره خو ادم باردار بچه هم داشته باشی کارات سه برابره درکت میکنم 

منم همینجورم. حالتایی ک تو بارداری قبلی تو ماه آخر داشتم، این سری از الان اومده سراغم. مث فشار ب معده، تنگی نفس، درد لگن، بزرگی شکم و درد گرفتنش. اصلا یه وضعی شدم میگم چجوری 4ماه باقیمونده رو بگذرونم

پیاده جایی نمیرم  ولی هم اینکه خونمون پله داره مجبورم روزی حداقل سه چاربار پله بالا پایین کنم& ...

جدی مثل من ...دوتا گل پسر دارم همش فضولی میکنن و خونه رو میریزن سرشون 🤣🤣رفتی سونو جنسیت چی بوده 

منم همینجورم. حالتایی ک تو بارداری قبلی تو ماه آخر داشتم، این سری از الان اومده سراغم. مث فشار ب معد ...

منم سر بارداری های قبلیم سوزش معده و خستگی تو ماههای اخر بود ...این دفعه از سه ماهگی سوزش معده دارم ..از همون اول هم خستگی و خوابم زیاد شده...تا 9ماهگی خدا بخیر کنه 😐

بازم پسره ...خیلی ویارم بد بود همش خواب بودم سرم تزریق میکردم ....اصلا فرق میکرد با دوتا قبلی 

پسر کوچیکم 6سالشه همش میگفت آبجی میخوام چون دختر خاله داره هم بازیشن میگفت یه آجی مثل اینا بیار بمیرم براش ب آرزوش نرسید 😑 خیلی گریه کردم شوهرم همش دلداریم میده 

منم همینجورم. حالتایی ک تو بارداری قبلی تو ماه آخر داشتم، این سری از الان اومده سراغم. مث فشار ب معد ...

دقیقا منم هی میگم ماه های اخر رو میخوای چیکار کنی 

مامانم میگه از الان داغونی میگم بخدا دست خودم نیس😅

پسر کوچیکم 6سالشه همش میگفت آبجی میخوام چون دختر خاله داره هم بازیشن میگفت یه آجی مثل اینا بیار بمیر ...

اتفاقا دوتا پسرم خوبه، یعنی اگه 2تا بچه داشته باشید همجنس باشن بهتره. ولی ایکاش یکی دیگه بیاری شاید دختر شد. 

منکه حتما یکی دیگه میارم

اتفاقا دوتا پسرم خوبه، یعنی اگه 2تا بچه داشته باشید همجنس باشن بهتره. ولی ایکاش یکی دیگه بیاری شاید ...

دوتا پسر دارم خدا رو شکر ...یعنی گفتم حامله بشم که شاید خدا لطف کنه دختر بهم بده ...رفتم سونو گفت اینم پسره خیلی ناراحت شدم ...