2821
2789
عنوان

لطفا بیاین

44 بازدید | 9 پست

بچه ها من ی هفته ای میشه ک درد قفسه سینه دارم و گلو درد البته کل روز درد نمی کنه شبا بیشتر درد نیکنه ولی علائم دیگه ای ندارم تست سریع هم دادم منفی بود بنظرتون کروناست ؟

اینقدر نگید کرونا تست بدم همین که میرید بیمارستان کرونا بیشتره بشینید بگید سرما خوردم خوب میشم چقدر انرژی منفی به خدا من که بدنم درد می‌کنه میگم حتما پنجره ها باز بوده ماهیچه هام گرفته هرکاریم میشه زود نمینالم بگم کرونا گرفتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط درد بدون  تب بدون ابریزش بدون سرفه بی حالی و کسلی و بدن درد .  علامت کرونا نیس

پس برا چیه بنظرتون...عموم فوت کرد خیلی سینه زدیم می تونه برا اون باشه یا می تونه درد معده باشه؟

اینقدر نگید کرونا تست بدم همین که میرید بیمارستان کرونا بیشتره بشینید بگید سرما خوردم خوب میشم چقدر ...

نه من نرفتم بیمارستان شوهر خواهرم پرستاره تو خونه ازم تست گرفت

پس برا چیه بنظرتون...عموم فوت کرد خیلی سینه زدیم می تونه برا اون باشه یا می تونه درد معده باشه؟

بله شاید از سینه زنی باشه  بیچاره ریه هات اون زیر گرفته . چرا انقدر محکم میزنین خب. معده باشه تو گلوت سوزش اسیدشو حس میکنی احتمالا  درد معده میزنه به پشتتم همون قسمت معده ولی از پشت