2777
2789
منم شوهرم مشکوک به کروناست دکتر رفته شنبه قراره تست بده منم از بعدازظهر سرم درد میکنه و بینیم میسو ...

آب نمک قرقره کن  روزی  سه بار 

آبلیمو و عسل با آب ولرم بخور 

استرس نداشته باش 

ویتامین ث جویدنی بخور 

آبمیوه بخور 

آویشن روزی یه لیوان غلیظ بخور 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
نه اونجوری نیست چرک کرده مثل سرماخوردگی هایی که قبلا داشتم

اهان ان شاالله ک نیست من کلا اینجور بود بدون درد کرونا داشتم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شوهرم مشکوک به کروناست دکتر رفته شنبه قراره تست بده منم از بعدازظهر سرم درد میکنه و بینیم میسو ...

ایشالله که چیزی نیست حواستون باشه اگه تنگی نفس گرفتید حتما برید دکتر 

نه اونجوری نیست چرک کرده مثل سرماخوردگی هایی که قبلا داشتم

ی چی دیگه اتفاقا منم کرونام درست مثل سرماخوردگی هایی تو بچگی میگرفتم همیطوره.درست مثل سرماخوردگی هست.

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

منم دو هفته گلو درد بودم البته خیلیییییییی کم ولی خودم توجیح میکردم که هر سال اینموقع اینجوری میشدم و.... تا اینکه دیروز حالم خیلی بد شد و امروز رفتم زیر سرم. الانم گلوم زخمه، بدن درد شدیدم، آبریزش بینی دارم و سردردم. همسرمم از دیروز یهویی جا خواب شده و بچه هامم علائم دار شدن باید کارای اونا رو هم انجام بدم توانی برام نمونده 

منم دو هفته گلو درد بودم البته خیلیییییییی کم ولی خودم توجیح میکردم که هر سال اینموقع اینجوری میشدم ...

یعنی دو هفته تو بدنت بود کرونا؟الان حالتو بد کرد؟

منم دو هفته گلو درد بودم البته خیلیییییییی کم ولی خودم توجیح میکردم که هر سال اینموقع اینجوری میشدم ...

استارتر اشتباه من نکن زودتر برو دکتر. شده الان برو اورژانس دکتر عمومی ویزیتت کنه تا شنبه بری پیش متخصص 

بله متاسفانه کوتاهی از خودم بود که بیخیال گرفتم و زودتر زیر نظر دکتر نرفتم

بعد دوهفته که میاست خوب میشدی .مگه بعد ۱۴ روز ویروس قدرتش کم نمیشه؟