2777
2789
عنوان

تبلیغ حجاب به وسیله پراید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 60 پست
خانومای محترم بشینین تو خونه هاتون جامعه معلم دکتر زنان پذشک زن پرستار بلاخص پرستار بخش زنان بیمارستان که شمارو عریان از اتاق عمل میاره لباس تن میکنه و رسیدگی میکنه به ماما و استاد دانشگاه زن نیاز نداره کلا شغلا ماله مردا هست شما بشیننین 5 تا 5 تا بچه بیارین و دعا کنین نذر کنین سر کتاب باز کنین که بچه پسر باشه تا بتونه تو جامعه باشه رنگ افتابو ببینه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
ناز بانو جون خودم با چشمای خودم دیدم نگاه سرتا پا به دختر چادری میکنن همچین که انگار هیچی تنش نیست هر چی فاصله بیشتر حجاب بیشتر مرد جماعت کنجکاوتر
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حجاب خوبه ولی در حد پوشیدگی کوتاه بلند نداره تو کشورای دیگه خانوم بلوز و شلوار میپوشه با روسری و حجاب سر کامل چادر نمیپوشن البته جز پاکستان
بچه ها من قبلا حجابم خوب نبود و هرروز بهم هزار تا حرف ... میزدن کسایی که واقعا هرزه بودن در روز حتی 20 تا حرف ... وگاهی دنبالم میومدن و الان من چادری شدم و به صفر رسیده این تجربه شخصیم بود /
نازبانو، یه بار توی سایت یه کاربری این حرف رو زد. فرداش اومد تاپیک زد که به بدترین شکل مورد آزار قرار گرفته. کسی که مریض روانی باشه ، چادری و غیر چادری حالیش نمیشه
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
اقیانوس جون دیگه جراید نباید بنویسن تجاوز باید بنویسن اذیت وازار چندساله اینطوری مینویسن
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
البته یه چی هم بگم بعضیا هم چادری ان یجوری ان که خود ما هم نگاهشون میکینم چه برسه به مرد چه برسه به مریض که به باحجاب و بیحجاب کاری نداره
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
سیدا خو کلا ذهن مردها توانایی لخت کردن داره