2777
2789
عنوان

تبلیغ حجاب به وسیله پراید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 60 پست
راستش این تبلیغ بیشتر مناسب وانت نیسان است با توجه به بزرگی و نوع تبلیغ یک کم به پراید بیچاره ظلم شده چنین حجمی از سرش زیاده حرفهای بزرگتر از باربندش میزنه
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نشنیدی شیدا
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
حوادث یکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵ تجاوز به زن جوان درمقابل چشمان شوهرش در پارک نهج البلاغه تهران/مردم فقط تماشا می کردند! 1 ساعت 24- 2 پسر جوان در پارک نهج البلاغه تهران به زنی در برابر دیدگان شوهرش ایجاد مزاحمت کردند و وی را هدف اذیت و آزاد قرار دادند. 27 اردیبهشت سال جاری درگیری چند جوان با یک زن شوهر دار به پلیس ۱۱۰ گزارش شد. وقتی ماموران کلانتری ۱۴۰ باغ فیض به محل رسیدند موفق شدند یکی از پسرها را دستگیر کنند. خیلی زود پرونده پیش روی دادیار دادسرای ناحیه 2 تهران قرار گرفت و زن جوان به وی گفت: ساعت ۸ عصر تصمیم گرفتیم با همسرم برای پیاده روی به بوستان نهج البلاغه برویم وقتی در حال پیاده روی بودیم ۴ جوان با چاقو و گاز اشک آور به من حمله کردند و همسرم با آنها درگیر شد در زمان درگیری دو نفر از آنها من را مورد آزارو اذیت قرار دادند پارک تقریبا خلوت بود و مردم فقط تماشا می کردند و هیچ کس حاضر به کمک نشد تا اینکه بعد از چند دقیقه 4 مزاحم با دیدن ماموران پابه فرار گذاشتند و همسرم توانست یکی از آنها را بگیرد و تحویل ماموران دهد. دادیارپرونده پس از شنیدن ادعاهای این زن خواست تا مواجهه حضوری با جوان مزاحم و وی صورت بگیرد. وقتی پسر جوان رو به روی زن شوهر دار قرار گرفت همه چیز را انکار کرد اما آثار ضرب و جرح در صورت و بدنش نشانگر درگیر شدن با همسر زن جوان بود. پسر جوان به نام بهمن ادعا کرد به همراه بچه محل هایش برای کار در تره بار از شهرستان به تهران آمده اند و بی گناه است. گفتگو بامتهم چند سال داری؟ 21 ساله هستم کجا زندگی می کنی ؟ در ... زندگی می کنم و برای کار به تهران آمده ام از روز درگیری بگو؟ به همراه ۳ دوستم برای تفریح به بوستان نهج البلاغه رفته بودیم که ناگهان زن جوانی را که پوشش مناسبی نداشت دیدیم و خواستیم سر به سرش بگذاریم که من همراهی شان نکردم آنها وقتی رفتند من دور ایستاده بودم فقط نگاه می کردم که متوجه شدم درگیری به وجود آمده و من فقط خواستم که جدا کنم که دستگیر شدم و دوستانم فرار کردند . سابقه کیفری داری؟ نه تا حالا حتی کلانتری هم نرفته ام . محل زندگی دوستانت کجاست؟ از هیچ کدام خبری ندارم فقط می دانم همه در شهرستان زندگی می کنند. همه ما در خیابان می خوابیدیم باور کنید یکی از همان دوستانم به جرم دیگری دستگیر شده است و من بی گناه هستم. پس از شنیدن اعترافات پسر جوان ،دادیار پرونده را به دادگاه فرستاد و وی به جرم مزاحمت به نوامیس به ۲ ماه زندان و ۷۴ ضرب شلاق محکوم شد. رکنا لینک کوتاه http://www.saat24.com/news/162458/ کد خبر162458
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
گلنسا کجا خوندی؟
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
چه سریع هم خودشونو توجیه میکنن! زنی که پوشش مناسبی نداشت بگو خودم اختیار خودمو ندارم
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
فکر کنم ازین به بعد به هرکی تجاوز بشه دلیلش خودشه
یه کتابی بود که بعد فیلم شد در مورد دوقلوهای همسان یادتونه. وقتی دادستان گفت خانومی که بهش تجاوز شده لباسش تحریک کننده و قرمز بوده . وکیلش گفت پس هر ماشین قرمزی تو خیابون هست باید دزدیده بشه
وای چقدر سایت بد شده هر چی مینویسم نمیاد چند سال قبلم روز تاسوعا چند تا پسر مست به یک دختر تجاوز کردن و با چاقو 17 تا ضربه بهش زدن خلاصه زنده مونده بود تلویزیون باهاشون مصاحبه کرده بود میگفتن لباس دختره بد بود ما حالمون بد شد اخرشم تحلیل گر گفت پوشش بد زنا باعث تجاوزه حالا روز تاسوعا بوده اونا مست بودن تجاوز چاقو و.... مهم نبود
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چرته!!!!!مزخرفه !!!!!!!!!!!!!نمیدونم چرا از اون آزار و اذیت بالا :١-نتیجه گرفتید که تجاوز بوده !!!چون به این نمیگن تجاوز .٢-اینا ٤ نَفَر بودن و أراذل بودن !!!!در ضمن دوستان واقعا فکر میکنید پس به اون بچه ای هم که تجاوز میشه تقصیر خود بچس؟؟؟مگه همه جای دنیا که اصلا حجاب ندارن هر روز بهشون تجاوز میشه ؟؟؟چرا نمیخواید قبول کنید کسی که دست به تجاوز میزنه بیمار روانی هستش و فقط براش مهمه که به اون هدفش برسه حالا برأش چادری و مانتویی و بزرگ و کوچک فَرق نداره!!
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده