2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

67 بازدید | 16 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته ..با شوهرم دعوا کردیم قبلا حرفی بینمون پیش میومد هیچ وقت دست روی من دراز نمیکرد تا تمسخرم نمیکرد تازگیا همش اینکارارو میکنه و دیشبم بهم گف از خدامه گورتو گم کنی طلاقت بدم و کلی حرف بدتر ک من از شدت حال بد بدنم ب لرزه دراومده بود فک میکردم الانه ک سکته کنم ی پسر دوساله دارم😔😔حالا صب بلند شده کل خونرو تمیز کرده ک منو خوشحال کنه و از دلم دربیاره هی خواست حرف بزنه دیشبم وقتی حال بدمو دید گف غلط کردم گریه نکن ولی خیلی دلم گرفته ازش چن سال پیش هم موقع دعوا چن بار اسم طلاق  اورد.جای من بودین چیکار میکردین.درخاست طلاق بدم بچمو چیکار کنم😔😔😔خیلی بدبختم خیلی

خب چرا یهو اینجور میش و اون حرفو زدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا یهو اینجور میش و اون حرفو زدع

دعوامون شد بحث میکردیم بعد یهو اینارو گف گفتم چرا فلان کارو نکردی بی خاصیتی اونم گف چون ازت بدم میاد میخام درت بیارم از این خونه😔حالا باز از صب همه کارا خونرو کرده ک مثلا من فراموش کنم ولی خب این ادم فازش چیه ن ب اون حرفا و ن ب این کاراش...نمیتونم بهش تکیه کنم حالم خیلی خرابه دلم برای بچم میسوزه 

دعوامون شد بحث میکردیم بعد یهو اینارو گف گفتم چرا فلان کارو نکردی بی خاصیتی اونم گف چون ازت بدم میاد ...

هیچوقت حرف از ذهن لنتی ادم پاک نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

با چن تا حرف زندگیتو خراب نکن بچتم آواره نکن  همون خونه رو تمییز کرده ینی معذرت خواسته زیاد کشش ...

اخه قبلا ک بحثمون میشدم همین کارا میکرد و هی حرف میزد باهام منم میبخشیدم ولی الان دلم خیلی ازش گرفته حس میکنم هیچ وقت نمیشه بهش تکیه کرد و دلگرم بود دوشبه اومدم تو اتاق درم بستم ک اون نیاد اونم تو اتاق دیگس

از دیشب همش حرفاش تو ذهنم تکرار میشه 😔

ایشالا خدا ارامش ب دلت بده

الان طلاق بگیری مشکلی مگه حل میشه؟

من خودم دوس ندارم طلاق بگیرم ولی وقتی برگشته بهم اینجور میگ چن بار ک طلاقت بدم و ازت بدم میاد باز چن ساعت بعدش میاد معذرت خواهی میکنه بنظرتون چی تو ذهنش و دلشه؟بخدا دلم اشوبه میگم چجوری ب این مرد تکیه کنم تا اخر عمر.اینقد زحمت میکشم و عمر و جوونیمو بپاش میذارم ک هر لحظه بگه طلاق و ...من معنی این رفتارا و حرفاشو نمیفهمم😔

تا خودش نرفته دادگاه تو طلاق نگیر،، فکر بچتو کن،مردا همه دیوانن

انقد دلم گرفته با خودم میگم جم کنم برم خونه بابام😔بعدم درخاست طلاق بدم.هیچی هم از اینجور کارا سر درنمیارم چیکار درسته چی غلط

من خودم دوس ندارم طلاق بگیرم ولی وقتی برگشته بهم اینجور میگ چن بار ک طلاقت بدم و ازت بدم میاد باز چن ...

ی بار بشین باهاش صحبت کن  که دیگه دم به دیقه حرف طلاقو نیاره باید ی جور حرف بزنی که حساب ببره   ولی درکل تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن  آدمم به خاطرحرف طلاق نمیگیره