shirih80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 127 عنوان سونوگرافی مجدد 158 بازدید | 19 پست سلام بچع ها من روز ۱۴ سیکلم رفتم سونو گفت فولیکولای متعدد ۴و۵میلی داری در صورتی ک این ماه اوومید مصرف کرده بودمبه نظر شما یه بار دیگه برم سونو تروخدا کمکم کنید 1400/06/04 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezaynene عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4742 منم همینطور بودم دکتر گفت اگه میخواستن رشد کنن باید تاحالا کرده باشن دیگه نرو سیکلت چند روزس ؟؟ میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
shirih80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 127 منم همینطور بودم دکتر گفت اگه میخواستن رشد کنن باید تاحالا کرده باشن دیگه نرو سیکلت چن ... نامنظمه بعدش چیکار کردین؟
arezaynene عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4742 نامنظمه بعدش چیکار کردین؟ هیچی دیگه نرفتم گذاشتم برا ماه بعد واسه منم نامنظمه متاسفانه میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
shirih80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 127 هیچی دیگه نرفتم گذاشتم برا ماه بعد واسه منم نامنظمه متاسفانه من از مجردینامنظم بود خیلی الان دوماهه اقدامم این ماه اوومید خوردم ک اصلارشد نکردننمیدونم چیکار کنم؟
shirih80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 127 راستی توی سونوم یع چیزی نوشته نمیدونم منظورش چیه بزار عکسشو بفرستم
arezaynene عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4742 من از مجردینامنظم بود خیلی الان دوماهه اقدامم این ماه اوومید خوردم ک اصلارشد نکردن نمیدونم چیکار کن ... عزیزم برو دکتر قرص لتروزول خیلللللی خوبه واسه رشد فولیکول ،ولی باعث کیست میشهحتما باید امپول آزاد سازی بزنی حتما برو دکتر بگو واست بنویسه میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
arezaynene عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4742 من از مجردینامنظم بود خیلی الان دوماهه اقدامم این ماه اوومید خوردم ک اصلارشد نکردن نمیدونم چیکار کن ... واسه خودمم نامنظمه حتی مجردی ،الانم بهتر نشدم ولی خودم با مصرف یه دوره لتروزول باردارشدم ولی حتمااا باید امپول آزاد سازی بزنیالبته من بچم سقط شد میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
shirih80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 127 عزیزم برو دکتر قرص لتروزول خیلللللی خوبه واسه رشد فولیکول ،ولی باعث کیست میشه حتما باید امپو ... ببین توی سونوم زده فولیکول غالب یا رسیده دیده نشده به نظرت منظورش چیه؟
shirih80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 127 واسه خودمم نامنظمه حتی مجردی ،الانم بهتر نشدم ولی خودم با مصرف یه دوره لتروزول باردارشدم ... الهی بمیرم انشالله به زودی دوتامون نی نی هامونو بغل میکنیم (و تمام کستیی ک منتظرن)
arezaynene عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4742 ببین توی سونوم زده فولیکول غالب یا رسیده دیده نشده به نظرت منظورش چیه؟ یعنی فولیکول خوب که نزدیک به ازاد شدنش باشه نبوده وتا فولیکول نباشه باردار نمیشی اخه خیلی کوچیکن واسه شما مال خودم 10بود بازم گفت کوچیکه @فاطمه میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
arezaynene عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4742 الهی بمیرم انشالله به زودی دوتامون نی نی هامونو بغل میکنیم (و تمام کستیی ک منتظرن) ان شاء اللهخدا به همه بچه سالم بده میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
shirih80 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/29 تعداد پست: 127 یعنی فولیکول خوب که نزدیک به ازاد شدنش باشه نبوده وتا فولیکول نباشه باردار نمیشی اخه خ ... اره میدونم😔😔زده فولیکول های کوچک و متعدد به قطر ۴و۵میلی پیش از تعداد طبیعی قابل روئت است