2777
2789
عنوان

سونوگرافی مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 19 پست
اره میدونم😔😔 زده فولیکول های کوچک و متعدد به قطر ۴و۵میلی پیش از تعداد طبیعی قابل روئت است

پیش دکتر نبردی سونو رو

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت نشد عکسشو فرستادم فقط گفت بیا پیشم  بخدا حالم خوب نیست من سنی ندارم همش ۱۹سالمه اما بخاطر ...

ایشالله درست میشه عزیزم نگران نباش 

خودمم بیست سالمه درکت میکنم 

خدا بزرگه.

ولی حتما برو دکتر

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
ایشالله درست میشه عزیزم نگران نباش  خودمم بیست سالمه درکت میکنم  خدا بزرگه. ولی حتما بر ...

مرسی عزیز دلم 

ممنون باهام حرف زدی عزیزم انشالله بزودی نی نیتو بغل کنی

مرسی عزیز دلم  ممنون باهام حرف زدی عزیزم انشالله بزودی نی نیتو بغل کنی

خواهش میکنم عزیزم 

مرسی ایشالله همین زودی تو هم نی نی داربشی