2777
2789
عنوان

احساس(متن زیبا.شعر زیبا)

| مشاهده متن کامل بحث + 131401 بازدید | 19216 پست
اکسیر عشق شاعر و فرشته ای با هم دوست شدند ... فرشته پری به شاعر داد و شاعر ، شعری به فرشته ... شاعر پر فرشته را لای دفتر شعرش گذاشت و شعرهایش بوی آسمان گرفت ... فرشته شعر شاعر را زمزمه کرد و دهانش مزه عشق گرفت ... خدا گفت : دیگر تمام شد ... دیگر زندگی برای هر دوتان دشوار می شود ... زیرا شاعری که بوی آسمان را بشنود ، زمین برایش کوچک است ... و فرشته ای که مزه عشق را بچشد ، آسمان برایش کوچک.
((- من عروسک نیستم! - ))---,--((در خاطری که توئی ، دیگران فراموشند ... ))((=2-10-96=خودمان هم نفهمیدیم تهش چی شد؟! آنهایی که دوستمان داشتند و دوستشان داشتیم ، منقرض شدند...!! --امیر وجود))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطاب به کل بشریت در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جزء گذشته خودتان
سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
زبان تنها عضویست که هم رنج بی پایان به همراه دارد وهم گنج بی پایان بیایید حواسمان باشد که: ﺑﺎ ﺍﯾﻦ "ﺯباﻥ "ﻣﯿﺸود ﻣﺴﺨﺮﻩ ﮐﺮﺩ و ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺭﻭﺣﯿﻪ ﺩﺍﺩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺍﯾﺮﺍﺩ ﮔﺮﻓﺖ و با ﻫﻤﯿﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺩﻝ ﺷﮑﺴﺖ و ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺁﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩ و ﺑﺎ ﻫﻤﯿﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺁﺑﺮﻭ ﺧﺮﯾﺪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸوداز جدایی ها جلوگیری کرد و با همین زبان میشود جدایی انداخت . با همین زبان میشود آتش زد و با همین زبان میشود آتش را خاموش کرد حواسمان به دلهایمان باشد: "آلوده اش نکنیم" بیاید ارزش این را بدانیم که: نبودنها،دوربودنها و ندیدنها هرگزبهانه ای نمیشودبرای از یاد بردن دوستان
وزهای رفته به چوب کبریت های سوخته می مانند جمع آوری شده در قوطی خویش هر کاری می خواهی بکن آن ها دوباره روشن نمی شوند و روزی سیاهی آن ها دستت را آلوده می کند روزهای چوبی ات را باید از همان آغاز بیهوده نمی سوزاندی ..
نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لحظه ها عریانند. به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز!!
((- من عروسک نیستم! - ))---,--((در خاطری که توئی ، دیگران فراموشند ... ))((=2-10-96=خودمان هم نفهمیدیم تهش چی شد؟! آنهایی که دوستمان داشتند و دوستشان داشتیم ، منقرض شدند...!! --امیر وجود))
بزرگ شدیم و فهمیدیم که دارو آبمیوه نبود ... بزرگ شدیم و فهمیدیم چیزهایی ترسناک تر از تاریکی هم هست بزرگ شدیم ... به اندازه ای که فهمیدیم پشت هر خنده مادرم هزار گریه بود و پشت هر قدرت پدرم یک بیماری نهفته بود... بزرگ شدیم ... و یافتیم که مشکلاتمان دیگر با یک شکلات ، یک لباس یا کیف حل نمی شود ... و اینک والدینمان دیگر دستهایمان را برای عبور از جاده نخواهند گرفت و یا حتی برای عبور از پیچ و خم های زندگی ... بزرگ شدیم و فهمیدیم که این تنها ما نبودیم که بزرگ شدیم ، بلکه والدین ما هم همراه ما بزرگ شده اند و چیزی نمانده که بروند و یا هم اکنون رفته اند ... خیلی بزرگ شدیم ... و فهمیدیم سخت گیری مادرم عشقش بود ... و غضبش عشق بود و تنبیه اش عشق بود عجب دنیایی است ، و عجیب تر از دنیا چه کوتاه است عمرمان

しゃぼんハート

هر آدمی که می رود یک روز یک جایی به یک هوایی بر میگردد! همیشه یک چیزی برای جاماندن هست! حتی یک خاطره...................
من همیشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه خوشحالــــــــــــــــــــــــــــم...................گور بابای غمای دنیـــــــــــــــــــــــــــــا[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
بــه آنـهـایــی کـه دوستشـان دارید بــی بـهـانـه بـگـویـید دوسـتـت دارم بــگـویـید در ایـن دنـیـای شـلوغ ســنـجـاقـشـان کـرده ایـد بــه دلـتـان بــگویـید گـاهـی فـرصت بـا هـم بـودنـمـان کـوتـاه تـر از عـمـر شـکـوفه هـاســت شـما بگویید، حــَتی اگـــر نـشـنـوند
"در وادی تسلیم و رضا چون و چرا نیست" در وادی تسلیم و رضا چون و چرا نیست بیمار غمش را بجز از درد و دوا نیست دوری نکن از حضرت معبود که معبود نزدیک به قدریست که محتاج صدا نیست گفتند حریفان سخنی چند ز وصلش گفتند ولی درک سخن در خور ما نیست جمعی ز وصلش نشناسند سر از پا بی پا و سری در خور هر بی سر و پا نیست در محضر سلطان خطا پوش خطا بخش ای ترک خطایی بنشین جای خطا نیست "دادند بپوشیم ندادند نپوشیم ما را هوس پیرهن و شال و قبا نیست" ما را نبود جز هوس بزم تو لیکن در خدمت سلطان چه کنم جای گدا نیست ساعی بگذر از خود اگر طالب مائی زیرا که در این دایره جای من و ما نیست
یوکابد اما میترسم تاپیک هنگ کنه
سیب سرخی را به من بخشید و رفت ساقه ی سبز مرا او چید و رفت عاشقی های مرا باور نکرد عاقبت بر عشق من خندید و رفت اشک در چشمان گرمم حلقه زد بی مروت گریه ام را دید و رفت چشم از من کند و از من دل برید حال بیمار مرا فهمید و رفت با غم هجرش مدارا میکنم گرچه بر زخمم نمک پاشید و رفت
من همیشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه خوشحالــــــــــــــــــــــــــــم...................گور بابای غمای دنیـــــــــــــــــــــــــــــا[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
....................من بغض می کنم آسمان گریه باران کـه میبـارد دلـم بـرایت تنـگ تـر می شـود راه می افـتم بـدون ِ چـتـر... من بـغض می کنـم، آسمـان گـریـه