هر کدوم از ما آدما در شرایط خاص یه احساس خاص داشتیم.
احساس شادی.
احساس غم.
حس زیبای عشق شاید....
و حس منفی نفرت شاید....
و شاید حسی که تاحالا هیچکس نداشته...فقط مخصوص خودمون بوده
من این تاپیکو زدم که هرکس دوست داشت حس خودشو که تجربه شو داره اینجا بنویسه...
میتونه شعر باشه میتونه متن باشه...
یا شاید از یه شعر یا یه متنی خوشتون اومده که اینجا میزارین...
حضور تک تک شما دوستان باعث افتخاره
اما اگرم هیچکس نبود باز من خودم فعال نگهش میدارم
البته در حد توان
قوانین:
این تاپیک آزاده
میتونید سلام و احوالپرسی کنید
میتونید خوش و بش کنید
فقط برای اینکه بعدا یه مجموعه کامل از متون و اشعار و احساس زیبا داشته باشیم هر چند وقت یه بار پست های غیر مرتبط با اجازه تون پاک میشه
اصلا هدفم این نیست که تعداد صفحات افزایش پیدا کنه.........
کمیت مهم نیست...کیفیت مهمه
برای همه شما آرزوی بهترین ها رو دارم.......
((- من عروسک نیستم! - ))---,--((در خاطری که توئی ، دیگران فراموشند ... ))((=2-10-96=خودمان هم نفهمیدیم تهش چی شد؟! آنهایی که دوستمان داشتند و دوستشان داشتیم ، منقرض شدند...!! --امیر وجود))
هیچ چیزی را نمی توان به کسی یاد داد، ولی می توان به او کمک کرد تا پاسخ ها را از درون خود بیابد.... گذشت زمان بر آنها که منتظر می مانند بسیار کند، بر آنها که می هراسند بسیار تند، بر آنها که به سر خوشی می گذرانند بسیار کوتاه است. اگر آدم خوبی با تو بدی کرد،چنان وانمود کن که نفهمیدهای. او توجه خواهد کرد و مدت زیادی مدیون تو خواهد بود
سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
هیچ چیزی را نمی توان به کسی یاد داد، ولی می توان به او کمک کرد تا پاسخ ها را از درون خود بیابد.... گذشت زمان بر آنها که منتظر می مانند بسیار کند، بر آنها که می هراسند بسیار تند، بر آنها که به سر خوشی می گذرانند بسیار کوتاه است. اگر آدم خوبی با تو بدی کرد،چنان وانمود کن که نفهمیدهای. او توجه خواهد کرد و مدت زیادی مدیون تو خواهد بود
بخشش را "بخش کن"... محبت را "پخش کن" ... غضب "پریشانی" است... نهایتش "پشیمانی" است ... شکیبایی... بر هر "دعوایی"، "دواست"... هر چه "بضاعتمان" کمتراست ... "قضاوتمان" بیشتر است... با "خویشتنداری" ... "خویشاوند داری" ... به "خشم" ... "چشم" نگو ... سوء تفاهم، "تیر خطایی" است..که از "گمان" رها می شود! انسان "خوشرو" ... گل "خوشبو" ست."دوست داشتن" ... را "دوست بدار". از" تنفر " ..."متنفر"باش به "مهربانی" .. "مهر" بورز با "آشتی" .... "آشتی" کن و از "جدایی" ..."جدا "باش…. از دورویی "دوری" کن...
از گذشته فرار نکنید و آن را بپذیرید. با خود مهربان باشید واشتباهات وغفلت هارابه خودتان ببخشید. نگذارید ظلم وجفای دیگران درگذشته ازشما یک قربانی بسازد. از گذشته فرار نکنید اما در گذشته هم غرق نشوید و در سوگ روزهای خوب از دست رفته ننشینید زندگی پیشکشی است برای شادمانی ، ولبخندزیباترین آرایش هرفرداست ومثبت اندیشی کلیدخوشبختی قدر لحظه ها را بدانید زمانی می رسد که شما دیگر نمیتوانید بگویید جبران میکنم. روز را با خنده شروع کنید تا زندگی با خنده در دستانتان شکوفا شود. آنقدر آزاده باشیم که فرصتی به نگرانی ، آن قدربلند نظر که فرصتی به خشم ، آن قدر قوی که فرصتی به ترس و آن قدر خوشبخت که فرصتی به بدبختی ندهیم یادمان باشد که لبخندمان را توى آیینه ها جا نگذاریم
هر روز صبح یک دقیقه وقت برای خودتان کنار بگذارید، بنشینید و فکر کنید. یک دقیقه وقت بگذارید و کار کوچکی برای ارج نهادن به خود انجام دهید. یک دقیقه وقت بگذارید و بر آن شوید که امروز را از افسوس های گذشته و دلواپسی های آینده پاک کنید. یک دقیقه وقت بگذارید و فکر کنید یک مورد نگران کننده تا چه اندازه ارزش غصه خوردن و تنش عصبی دارد. یک دقیقه وقت بگذارید و نگذارید که چیزهای کوچک شادمانی شما را بر هم بزند. یک دقیقه وقت بگذارید و اثرات حرف های غیر منصفانه را از بین ببرید یک دقیقه وقت بگذارید تا از افکار منفی خلاص شوید . یک دقیقه وقت بگذارید و تجربه ای لذت بخش را به خاطر بیاورید. یک دقیقه وقت بگذارید وخطاهای خود را ببخشید بخشش خود شما ، شمارا از قربانی شدن رهایی می بخشد وبه شما راههای جدید پاسخ به وقایع را می آموزد . یک دقیقه وقت بگذارید و انگیزه زیستن را در خود افزایش دهید و برای زندگی خود جهت پیدا کنید . یک دقیقه وقت بگذارید و« نه » گفتن را تمرین کنید یک دقیقه وقت بگذارید و تصمیم بگیرید که از هیچ کس انتظار تشکر نداشته باشید. یک دقیقه وقت بگذارید واشتباهات گذشته خود رابپذیریدپذیرفتن اشتباه نشان دهنده اینست که اکنون عاقل تر از گذشت تان شده اید . یک دقیقه وقت بگذارید و بر آن شوید که اجازه ندهید کسی در شما احساس حقارت به وجود بیاورد. و بالاخره آخرین دقیقه روز خود را به این اختصاص دهید که تصمیم بگیرید به هیچ وجه در موردآنچه دیگران ممکن است درباره شما بگویند یا فکر کنند نگران نباشید. آزردگی انسان از رویدادها نیست بلکه ناشی از دیدگاه او نسبت به رویدادهاست . هر چیزی که می تواند خنده وشادی شما را بیفزاید را به تأخیر نیندازید هر روز هر لحظه وهر دقیقه خاص است شما نمی دانید که شاید آن لحظه آخرین لحظه باشد .
در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت در حالیکه گویی ایستاده بودم چه غصه هایی که فقط به غم دلم حاصل شد در حالیکه قصه کودکانه اى بیش نبود دریافتم کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نخواهد نمی شود به همین سادگی!
((- من عروسک نیستم! - ))---,--((در خاطری که توئی ، دیگران فراموشند ... ))((=2-10-96=خودمان هم نفهمیدیم تهش چی شد؟! آنهایی که دوستمان داشتند و دوستشان داشتیم ، منقرض شدند...!! --امیر وجود))
یک رود در آن واحد همه جا هست در سرچشمه ؛ در دهانه دریا؛در حال جریان درآبشار؛در اقیانوس و در کوهستان برای رود فقط زمان حال وجود دارد نه سایه ایی از گذشته برآن است و نه آینده ﺩﻳﺮﻭﺯ ﺭﺍ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻳﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻣﺮﻭﺯ امروزمان را گذراندیم برای فردا و فردایمان ﺩﻳﺮﻭﺯﻱ ﺩﻳﮕﺮ !! ﭘﺲ ﮐﯽ ﺩﺭ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﻢ ﮐﺮﺩ ؟؟؟ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ... ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﻋﺖ ﻭ ﻫﻤﯿﻦ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺳﺖ...
در حسرت گذشته ماندن ... چیزی جز از دست دادن امروز نیست ! تو فقط یکبار هجده ساله خواهی بود ، یکبار سی ساله ... و یکبار هفتاد ساله ... در هر سنی که هستی ، روزهایی بی نظیر را تجربه می کنی ، چرا که مثل روزهای دیگر، فقط یکبار تکرار خواهد شد ... هر روز از عمر تو زیباست ، و لذتهای خودش را دارد ... به شرط آنکه زندگی کردن را بلد باشی...
کاش می شد... کاش تا دل میگرفت و میشکست ،دوست می آمد کنارش می نشست! کاش میشد روی هر رنگین کمان ،می نوشتم "مهربان "با من بمان!!! ---------------------- کاش می شد قلب ها آباد بود کینه و غم ها به دست باد بود کاش می شد دل فراموشی نداشت نم نم باران هم آغوشی نداشت کاش می شد کاش های زندگی تا می شد در پشت قاب بندگی کاش میشد کاش ها مهمان شوند درمیان غصه ها پنهان شوند کاش می شد آسمان غمگین نبود رد پای کینه ها رنگین نبود کاش میشد روی خط زندگی با تو بود تا مُنــتـهای زندگی
نه سفیدی بیانگر زیبایی است و نه سیاهی نشانه زشتی. کفن سفید اما ترساننده است و کعبه سیاه اما محبوب و دوست داشتنی است. انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش. اگر صدای بلند نشانگر مردانگی بود. سگ سرور مردان بود. و اگر لختی و برهنگی نشانه زن بودن بود، میمون از همه خانمتر بود. قبل از اینکه سرت را بالا ببری و نداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی. نظری به پایین بینداز و داشته هایت را شاکر باش. انسان ؛بزرگ نمیشود جز به وسیله ی فکرش، شریف نمیشود جز به واسطه ی رفتارش و قابل احترام نمیگردد جز به سبب اعمال نیکش.