2777
2789
عنوان

قهر کنم یا نکنم؟ توروخدا بیاین بگین خیلی وضعیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نخوندم همسرت هم ازدواج دومشه؟؟؟

نه اون ازدواج اولشه 

من که طلاق گرفتم اون ترکیه بود

گفت بخاطر تو برگشتم 

کلییییی تو گوشم حرفای خوب زد 

منم اون موقع خیلی به توجه نیاز داشتم

الانم هرجوری فک میکنم میبینم هرکاریم بکنه من خیلی دوسش دارم

نمیتونم طلاق بگیرم

در حد تنبیه کردن بخوام رفتار کنم

اخه خیلی حرفش بد بود بعد میگم اگه من برم جلوش و اینا نمیتونم جلو خودمو بگیرم مث همیشه میرم معذرت خو ...

حرفشون قشنگ نبوده اما از سر عصبانیت بوده سر سنگین بودن یعنی به کارهای خودتون رسیدگی کنید و سوال کردن جوابشون بدین تا متوجه رفتارشون بشن

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
من همسر اولمو دوس نداشتم  ناخواسته یه دختر گیرم اومد که اون گفت نمیخوامش من طلاق گرفتم اومدم ب ...

کاملا درکت میکنم 

منم شوهر دومم بود و دوس نداشتم دوباره طلاق بگیرم چون عاشقش هم بودم ولی خیلی حساس و حسود بودم روش 

یعنی تحمل رفتاراشو با بقیه زنا نداشتم اذیت میشدم و ناخواسته دعوام میشد چون به شدت روش حساس بودم 

اونم خسته شده بود از این حساس بودنم اما این اخریا یعنی دقیقا از مهر پارسال فهمیدم حساس بودنم الکی نبوده و داشته خیانت میکرده 

قوی باش دختر ضعف نشون نده همینطوری رفتار کردی که سواران شده برا خودت ارزش قایل باش 

فک میکنی نمیگم به خودم ؟؟ 

باورت میشه نمیتونم ؟؟ الان ببین چقد ناراحتم ازش اگه بیاد فقط صدام کنه مث چی پا میشم میرم تو بغلش 

من در مقابل هیچکس اینجوری نیستم 

جلو این ادم نمیفمم چم میشه

۴ ماهه حامله بودم ولم کرد رفت با دوس دخترش 

شب برگشت دوتا بوسم کرد هنوز ک هنوزه هیچی نگفتم ک چرا و چی

من خیلی احمقم