2777
2789

خطرناکه یا نه 

امروز رفتم سونو بهم گفت یکی از کلیه هات ورم داره ولی سنگ نداره یه سالی هست هر سه چهار ماه یه بار عفونت ادرار میگیرم برا همین رفتم سونو 

کسی بوده این مشکلو داشته باشه

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر عفونت ادراره که وارد کلیه شده و کلیه رو هم درگیر کرده . هر وقت انلاین شدی پیام بده تا علتش رو ...

عزیزم من شوهرم کلیه چپش ورم زیاد گفتن داره سنگ و شنم داره بنظرت خطرناکه درمانش با عمله یا قرص

لطفا نفری یه صلوات برای آرامش روح پدر عزیزم بفرستین😔
عزیزم من شوهرم کلیه چپش ورم زیاد گفتن داره سنگ و شنم داره بنظرت خطرناکه درمانش با عمله یا قرص

علائم ورم کلیه رو داره ؟ درد پهاو / تب / درد در هنگام ادرار ؟ اگر علتش سنگ گلیه باشه و سایزش بزرگ باشه با دستگاه امواج سنگ شکن درمان میشه و نیازی به عمل نداره و اگر سایزش کوچک باشه با دارو دفع میشه . بازم سوالی داشتی بگو تا بیشتر توضیح بدم 

علائم ورم کلیه رو داره ؟ درد پهاو / تب / درد در هنگام ادرار ؟ اگر علتش سنگ گلیه باشه و سایزش بزرگ با ...

سنگ ۱۰ میلی متر تو حالب گیر کرده دکتر دارو داد گفت دفع میشه نگفت با دستگاه سایزش بزرگه؟عزیزم۱۰ میلیمتر یعنی یک سانت؟

لطفا نفری یه صلوات برای آرامش روح پدر عزیزم بفرستین😔
سنگ ۱۰ میلی متر تو حالب گیر کرده دکتر دارو داد گفت دفع میشه نگفت با دستگاه سایزش بزرگه؟عزیزم۱۰ میلیم ...

سلام عزیزم شوهرتون چکار کرد خوب شد؟؟ سنگش افتاد؟؟ منم سنگ 8 میل دارم توی حالب گیر کرده و کلیم یه مقدار ورم کرد 

علائم ورم کلیه رو داره ؟ درد پهاو / تب / درد در هنگام ادرار ؟ اگر علتش سنگ گلیه باشه و سایزش بزرگ با ...

سلام.عزیزم من همسرم سونو داده یکی از کلیه هاش یابزرگ شده یا کوچیک.هنوز نمیدونیم کوچیک بزرگشو.

اما میشه درهردوصورت بگی چه اتفاقی میفته؟خطرناکه؟فشارشم همیشه بالاست

من ده سال مشکل دارم ۔عمل هم کردم ۔بله وقتی سنگ گیر کنه تو لوله حالب یا اون کلیه کم کار باش ورم میکنه از منم سمت راست ورم داره ۔۔دکتر گفت اگر سنگ ها را عمل نکنید یا دفع بیشتر از ده روز طول بکشه ک خودت بخوای دفع کنی کلیه از کار میفده ب مرور زمان ۔۔منک همیشه سنگ دارم حالم بد فقط مایعات دارو گیاهی ابجو مصرف میکنن ۔۔ولی لامصب بازم سنگسازم 

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   
سلام عزیزم شوهرتون چکار کرد خوب شد؟؟ سنگش افتاد؟؟ منم سنگ 8 میل دارم توی حالب گیر کرده و کلیم یه مقد ...

اگر تا ده روز دفع نشد سنگ شکن کن وگرن کم کم کلیه هات ازبین میره  ۔۔منم دوبار عمل کردم هرباردفع نشد ۔۔فقط زیر ۴میل رو خودت میتونی دفع کنی بدون عمل چون کوچیکن با اب و داروگیاهی و ۔۔۔میره ۔۔۔من الان ۷تا زیر ۴میل دارم مجبورم خودم دفع کنم خیلی بد 

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم