2777
2789

سلام 

خانومای عزیز کسی بینتون بوده ک کرونا گرفته باشه ریه اش درگیر شده باشه و براش از این دوز های رمدسیویر  ک ب سرم تزریق میکنن تزریق کرده باشن؟ 

اگه بله تجربتونو بگید چجوری بوده حالتونو بهتر کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خودم 

درگیر شایعات نشین و درمانتونو عقب نندازین میلیونها نفر با رمدیسیور خوب شدن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بله خودم 5 سرم تزریق کردم. مشخصه که مؤثره و حال رو بهتر می کنه

من شوهرم تزریق میکنه امروز روز دومش بود چند جا نوشته بودن علت نصف مرگ و میر ها تزریق این داروهاست

میخواستم ببینم اگه درسته نزارم تزریق کنه

من کرونا گرفتم خیلی شدید اصلا دارو نخوردم حامله بودم ازین چیزایی هم ک میگین داخل سرم نربختن چون اصلا بستری نشدم شوهرم نذاشت

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

تمام فامیلم گرفتن سه تاشون شدید بود دیر رفتن دکتر وقتی حالشون خیلی بد شد و هر سه فوت کردن عمم ۷۳ ساله و پسر عموم ۵۰ ساله و عموی همسرم که خودش پزشک بود ۴۴ ساله شعارشونم درمان توی خونه بود اما ۳ تا از داییهام دیابتیک ۶۰ ساله و یکی ۴۴ و یکی ۴۲ و زنداییم ۳۶ سال اینا همه چون ترسیده بودن عمم مرده سریع تا دیدن ریه شون درگیر شده بستری شدن هر ۴ تا رمدسیویر گرفتن و بعد یک هفته مرخص شدن انا بعد ۲۵ روز سرپا شدن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
بله خودم 5 سرم تزریق کردم. مشخصه که مؤثره و حال رو بهتر می کنه

من الان روز9سرفه میکنم بآردآرم تنگی نفس ندآرم حالم خوبه بنظرت ریه چقد درگیر اکسیژن 95

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
 من شوهرم تزریق میکنه امروز روز دومش بود چند جا نوشته بودن علت نصف مرگ و میر ها تزریق این داروه ...

ربطی نداره. همراه سرم داروی ضد انعقاد هم می زنن خیالتون راحت فقط مایعات زیاد بخوره. حتی آب. خیلیا می زنن این دارو رو و خدا رو شکر خوب هم میشن

بله متاسفانه... یکی از بستگانمون این آمپول رو زدن، از عراق اومدن ینی، با کرونا. خیلی ترسیدن رفتم سری زدن‌. بعدا فهمیدن کلی عوارض کبدی داره و کلی بنده های خدا زجر کشیدن.

من الان روز9سرفه میکنم بآردآرم تنگی نفس ندآرم حالم خوبه بنظرت ریه چقد درگیر اکسیژن 95

من نمی دونم عزیزم. توکل به خدا ان‌شاءالله هیچ مشکلی نداری. به خاطر نی نی احتمالا سیتی هم ازت نگیرن ولی با پزشک مشورت کن

تمام فامیلم گرفتن سه تاشون شدید بود دیر رفتن دکتر وقتی حالشون خیلی بد شد و هر سه فوت کردن عمم ۷۳ سال ...

من چون باردارم تو خونه هستم روز 9 فقط سرفه دارم دگزا زدم بنظرت. بستری شم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
بله خودم  درگیر شایعات نشین و درمانتونو عقب نندازین میلیونها نفر با رمدیسیور خوب شدن

وای راس میگی؟ من خالم داره میره بزنه ولی خیلی شک داریم. چون شوهرش هم،سنشون بالاست، رفته زده حالش خیلی بده