بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درگیر شایعات نشین و درمانتونو عقب نندازین میلیونها نفر با رمدیسیور خوب شدن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
تمام فامیلم گرفتن سه تاشون شدید بود دیر رفتن دکتر وقتی حالشون خیلی بد شد و هر سه فوت کردن عمم ۷۳ ساله و پسر عموم ۵۰ ساله و عموی همسرم که خودش پزشک بود ۴۴ ساله شعارشونم درمان توی خونه بود اما ۳ تا از داییهام دیابتیک ۶۰ ساله و یکی ۴۴ و یکی ۴۲ و زنداییم ۳۶ سال اینا همه چون ترسیده بودن عمم مرده سریع تا دیدن ریه شون درگیر شده بستری شدن هر ۴ تا رمدسیویر گرفتن و بعد یک هفته مرخص شدن انا بعد ۲۵ روز سرپا شدن
بله متاسفانه... یکی از بستگانمون این آمپول رو زدن، از عراق اومدن ینی، با کرونا. خیلی ترسیدن رفتم سری زدن. بعدا فهمیدن کلی عوارض کبدی داره و کلی بنده های خدا زجر کشیدن.