2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نوشته رو قوطی توجه نکن . هرچقد که بچت میخوره بهش بده 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
شیر خودتم میخوره؟  معمولا وقتی دوسش ندارن پس میزنن البته چند دفعه عادیه تا عادت کنن به شیر خشک ...

تا صبح خورد😔

کرونا گرفتم امروز رفتم رمیدسیور زدم

دیگه نباید شیر بدم تا ده روز😭😭😭😭😭😢😢

باشه عزیزم ممنون😍😍راستی امضات عااالیه

ممنونم گلم  

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
شیر خودتم میخوره؟  معمولا وقتی دوسش ندارن پس میزنن البته چند دفعه عادیه تا عادت کنن به شیر خشک ...

یه کم انگار بی قرار شده و موقع مدفوع انگار ناله میکنه

ببلاک دادم دوبار

الان آپتامیل دادم نمیدونم کدوم بهتره

تا صبح خورد😔 کرونا گرفتم امروز رفتم رمیدسیور زدم دیگه نباید شیر بدم تا ده روز😭😭😭😭😭😢😢

عزیزم انشالله زود خوب میشی نگران نباش شیر خشک هم عالیه پر از املاح و ویتامینه 

آپتامیل نزدیکترین ترکیب به شیر مادر رو داره 

عزیزم انشالله زود خوب میشی نگران نباش شیر خشک هم عالیه پر از املاح و ویتامینه  آپتامیل نزدیکتر ...

هیچیییی از شیر خشک نمیدونم واقعاااا چقدررر بدم چند بار در روز

این که میسازه یا نه😔😔😔

واقعاااا ناراحتم