2777
2789

یه لیسانس فیزیک دارم با دو ترم مشروطی و یه معدل ۱۳. الان پشیمونم کاش شب و روز درس میخوندم معدلم خراب نمیشد. میخوام دوباره امسال کنکور کارشناسی بدم برم یه رشته خوب بخونم با معدل بالا. نمیدونم کنکور ریاضی بدم برم یه مهندسی تو شریف بخونم برا دکتری بورسیه بگیرم برم یا اینکه کنکور تجربی بدم پرستاری بخونم برم سر کار پولامو جمع کنم چند سال بعدش برم یا ام که کلا پزشکی بخونم که لازم نباشه برم و همینجا هم حقوقم خوب باشه. جفت رشته هارم علاقه دارم و درس خوندنو کلا دوس دارم میتونم رتبه خوب بیارم فقط میترسم مهندسی بخونم نشه برم و چون دخترم و کار پروژه‌ای هم دوس ندارم بیکار بمونم:( زبان انگلیسی و فرانسوی هم مسلطم کاش معدلم خوب بود الان برا بورسیه اقدام میکردم😭 چجوری برم میخوام برم یه جایی که خانوادم دستشون بهم نرسه😭 نمیتونم تحملشون کنم دیگه

تجربی رقابت خیلی سخت شده گلم🙃 الان تجربی ها خودشون کنکور ریاضی چند تاشون من گفتم شرکت کنن ریاضی بهتره بنظرم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با همون معدل ۱۳ هم میتونی بورسیه استانی ایتالیا رو بگیری و برای ارشد به انگلیسی بخونی توی ایتالیا 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

قطعا تجربی شرکت کن پرستاری حقوق اش خیلی خوبه حتی اگه تربیت معلمن بری میتونی یه سوییت اجاره کنی

عزیزم میدونی حقوقش تو طرح چنده؟ یکی میگه ۴ تومن یکی میگه ۸ تومن یکی میگه ۲ تومن😑

تجربی رقابت خیلی سخت شده گلم🙃 الان تجربی ها خودشون کنکور ریاضی چند تاشون من گفتم شرکت کنن ریاضی بهت ...

من خیلیییی درس میخونم که حتما امسال پرستاری یا پزشکی دانشگاه تهرانو بیارم ولی قبلش باید خیالم راحت شه که بعد کنکور کار کدومشون بهتره :( کار مهندسیو دوس ندارم خیلی مردونس بخاطر اپلای و بورسیه و رفتنو دکتری خوندن فقط میخوام مهندسیو

من خیلیییی درس میخونم که حتما امسال پرستاری یا پزشکی دانشگاه تهرانو بیارم ولی قبلش باید خیالم راحت ش ...

عزیزم فقط درس خوندن کافی نیس فکر میکنی بچه های تجربی نمیخونن خیلی‌هاشون از دهم نهم شروع کردن 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
۲۴ سالمه میشه بگین چرا تجربی برام بهتره؟❤

خوب بازارکارش نسبت ب بقیه رشته ها بهتره سریعتر میتونی جذب بشی

موفق باشی گلم منم ۲۳ سالمه ۱۴۰۱میخوام کنکور بدم

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
عزیزم فقط درس خوندن کافی نیس فکر میکنی بچه های تجربی نمیخونن خیلی‌هاشون از دهم نهم شروع کردن 

من نگرانیم کنکور نیست نمیدونم بعد کنکور چی بخونم که بیکار و وابسته به جیب خانوادم نمونم و مجبور نشم بعد اییین همه درس خوندن برم سر یه کاری با حقوق خیلی کم😭

خیلیا هم تو چندماه بهش رسیدن مهم اینه ک از از جون ودل براش بزاره

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!