2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی

164 بازدید | 18 پست

سلام دوستان  در موعد پریود

لکه آبکی قهوه ای وترشحات قهوه ای وگاهی سیاه وتیره   مربوط به لانه گزینی؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من همیشه قبل پریودم لکه بینی داشتم ولی نه این رنگی 

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش زیاده اگه یکی دو روزه قطع شد بیبی بزن

تا دو روز صبرکنم؟

پریود چون لانه گزینی یه دو قطره ومیره دیگع

شما لکه لانه گزینی داشتی؟

تا دو روز صبرکنم؟

چاره نداری .آخه باید لانه گزینی بشه بعد تو خون و ادرار هورمون بیاد که بیبی نشون بده.استراتت کن گرمی نخور پاهاتو بده بالا که اگه لانه گزینی بود جاش محکم بشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

لک لانه گذینه در حد چند قطره و ی روزه ، ۳ ۴ روز قبل موعد اتفاق میفته ، برا من که آبکی نبود که قاطی باشه ی رگه توش دیده بشه، خون ولی صورتی  رنگ بود ، و یا اینکه قهوه ایه

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
چاره نداری .آخه باید لانه گزینی بشه بعد تو خون و ادرار هورمون بیاد که بیبی نشون بده.استراتت کن گرمی ...

عزیزم گرمی بخورم با نخورم ؟میگن گرمی خوبه که

لک لانه گذینه در حد چند قطره و ی روزه ، ۳ ۴ روز قبل موعد اتفاق میفته ، برا من که آبکی نبود که قاطی ب ...

مرسی ازتوضیحاتت عزیزم

عزیزم گرمی بخورم با نخورم ؟میگن گرمی خوبه که

گرمی برای دوران اقدام خوبه که رحم گرم باشه و نطفه بسته بشه ولی وقتی نطفه بسته شد تو سه ماه اول نباید گرمی خورد گرمی قاعده اوره و باعث سقطه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
گرمی برای دوران اقدام خوبه که رحم گرم باشه و نطفه بسته بشه ولی وقتی نطفه بسته شد تو سه ماه اول نباید ...

عزیزم من که امیدی ندارم  باردار باشم  ولی اگه باشم واین لانه گزینی باشه  خوب سردی هم که میخورم بی حال میشم واحساس میکنم پریودم میاد

چی دقیقا باید بخورم؟