2777
2789
عنوان

چی بخورم

116 بازدید | 15 پست

پریود شم حامله نیستم مطمئنم از دست اکنه که پریود نشدم خسته شدم قرص هم بگین اگه میدونین بی نسخه میدن اگه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر زنان سونو بده

نمیخوام با این وضع خراب اسیر آزمایشگاه و دکتر ساختمان پزشکان بشم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
آمپول پروژسترون 

بدون نسخه برام میزنن؟

نمیخوام با این وضع خراب اسیر آزمایشگاه و دکتر ساختمان پزشکان بشم 

پری نشی صورتت پر جوش میشه 

باید دارو بخوری

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اره بگو مجردیم پریود نشدم. تیپ دخترونه هم بزن یا برو پزشک عمومی بگو برات بنویسه

ذاتا نامزدم هنوز دخترم 😭😭ضرر نداره واسم؟

خدا توی دل آدم هاست و نیت آدم ها نه توی یه فنجون آب وضو 🙂 وااااو چه جمله ای متاثر شدم😐 ...

ببین اصن حوصله تو ندارم خدا ماله تو مسلمون من کافر بردار ببرش 

ببین اصن حوصله تو ندارم خدا ماله تو مسلمون من کافر بردار ببرش 

نه دیگه حرف زدی پاش وایسا... 

ببین اگه حتی ینفر با کامنتت فکرش عوض شه و قید غسل و وضو بزنه بگه آره می‌کارم مهم دلمه ... جور تمام نماز روزه هاش گردن شماست می‌دونستی!؟ 

گفتم بهت بگم برا خودت سنگینی و گناه بقیرو نخر. 

خود دانی شب خوش 

نه دیگه حرف زدی پاش وایسا...  ببین اگه حتی ینفر با کامنتت فکرش عوض شه و قید غسل و وضو بزنه بگه ...

من میخرم به تو چه فضولی ؟ خدا بهت نگفته دخالت نکن سرت تو کار و زندگی خودت باشه کم بگردی کم نظر بدی کم نهی و منکر کنی 

من میخرم به تو چه فضولی ؟ خدا بهت نگفته دخالت نکن سرت تو کار و زندگی خودت باشه کم بگردی کم نظر بدی ک ...

این جملات یادت باشه هر چند ثبت و ضبط میشه اما 

روزی می‌رسه که تازه میفهمی بهت لطف کرده بودم ... 

شب خوش ... 

ریپلای نکن ... بای