jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5359 عنوان چی بخورم 116 بازدید | 15 پست پریود شم حامله نیستم مطمئنم از دست اکنه که پریود نشدم خسته شدم قرص هم بگین اگه میدونین بی نسخه میدن اگه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم 1400/06/04 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52433 برو دکتر زنان سونو بده تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5359 برو دکتر زنان سونو بده نمیخوام با این وضع خراب اسیر آزمایشگاه و دکتر ساختمان پزشکان بشم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5359 آمپول پروژسترون بدون نسخه برام میزنن؟ میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
من_ماشین_میخرم عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 10840 بدون نسخه برام میزنن؟ اره بگو مجردیم پریود نشدم. تیپ دخترونه هم بزنیا برو پزشک عمومی بگو برات بنویسه
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52433 نمیخوام با این وضع خراب اسیر آزمایشگاه و دکتر ساختمان پزشکان بشم پری نشی صورتت پر جوش میشه باید دارو بخوری تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5359 اره بگو مجردیم پریود نشدم. تیپ دخترونه هم بزن یا برو پزشک عمومی بگو برات بنویسه ذاتا نامزدم هنوز دخترم 😭😭ضرر نداره واسم؟ میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
من_ماشین_میخرم عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 10840 ذاتا نامزدم هنوز دخترم 😭😭ضرر نداره واسم؟ نه مشکلی ندارع همه میزنن اما بازم از داروخانه بپرس
ماه_منmaaaah عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 6388 خدا توی دل آدم هاست و نیت آدم ها نه توی یه فنجون آب وضو 🙂وااااو چه جمله ای متاثر شدم😐میشه فتوا ندید برای بقیه ممنون اون دنیام شما میای جواب بدی گردن بگیری بجاشون!
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5359 خدا توی دل آدم هاست و نیت آدم ها نه توی یه فنجون آب وضو 🙂 وااااو چه جمله ای متاثر شدم😐 ... ببین اصن حوصله تو ندارم خدا ماله تو مسلمون من کافر بردار ببرش میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
ماه_منmaaaah عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 6388 ببین اصن حوصله تو ندارم خدا ماله تو مسلمون من کافر بردار ببرش نه دیگه حرف زدی پاش وایسا... ببین اگه حتی ینفر با کامنتت فکرش عوض شه و قید غسل و وضو بزنه بگه آره میکارم مهم دلمه ... جور تمام نماز روزه هاش گردن شماست میدونستی!؟ گفتم بهت بگم برا خودت سنگینی و گناه بقیرو نخر. خود دانی شب خوش
jana001 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5359 نه دیگه حرف زدی پاش وایسا... ببین اگه حتی ینفر با کامنتت فکرش عوض شه و قید غسل و وضو بزنه بگه ... من میخرم به تو چه فضولی ؟ خدا بهت نگفته دخالت نکن سرت تو کار و زندگی خودت باشه کم بگردی کم نظر بدی کم نهی و منکر کنی میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
ماه_منmaaaah عضویت: 1397/06/23 تعداد پست: 6388 من میخرم به تو چه فضولی ؟ خدا بهت نگفته دخالت نکن سرت تو کار و زندگی خودت باشه کم بگردی کم نظر بدی ک ... این جملات یادت باشه هر چند ثبت و ضبط میشه اما روزی میرسه که تازه میفهمی بهت لطف کرده بودم ... شب خوش ... ریپلای نکن ... بای