2777
2789
عنوان

همه عاشق سلیقه منن چون ....

758 بازدید | 11 پست

سه چهارسال پیش بود ، من تو نی نی سایت یک تاپیک گذاشتم به این عنوان ... 

توی اون تاپیک ما تمرکز می کردیم اگر چیزی از خانه داری یا آشپزی یا هنر  دیگه ای داریم به هم آموزش بدیم .... 

تاپیک خیلی مورد توجه قرار گرفت ... 

تو این سه چهار سالی که گذشت من کارشناسی ارشدم تو معماری داخلی گرفتم . 

دارم خودم رو برای دکترا آماده می کنم 

و از همه مهم تر یک دوره بسیار عالی در روان شناسی گذروندم .... 

گفتم دوباره تاپیک رو راه بندازیم با کمک همدیگه 

هر چند جو سایت مثل گذشته ها نیست 

ولی امیدوارم به همون اندازه مورد توجه قرار بگیره .... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترین موردی که این روزها با اون مواجهه هستم اینه که متاسفانه همه ما بک ذائقه اینستاگرامی پیدا کردیم ، مدلی که تو اینستاگرام به نمایش می زارن رو کپی می کنیم و عملا خلافیت خودمون رو به عنوان یک بانوی خانه دار از دست دادیم . 

هدفم از این تاپیک این بود که کمک کنیم دوباره این خلاقیت در ما شکوفا بشه 

کاشکی ادامه میدادید این تاپیکو♥️

چه جالب ، انشالله شاید ادامه بدم ، یه برنامه عالی برای ادامه اش دارم،  روی مقاله دارم کار می کنم ، مقاله انشالله تموم بشه روی این موضوع به طور مفصل کار خواهم کرد حتما 

چه جالب ، انشالله شاید ادامه بدم ، یه برنامه عالی برای ادامه اش دارم،  روی مقاله دارم کار می کن ...

چندتا عکس کوچیک دیدم تو تاپیکاتون از مبل هاتون و فضای اطرافش، واقعا با سلیقه هستید