2777
2789
عزیزم منم تو چهارماه سقط کردم بدون کورتاژ تو بیمارستان مثل زایمان طبیعی قرص زیر زبونم گذاشتن فردا صب ...

هفته چند بودین؟ یعنی ممکنه کورتاژ لازم نداشته باشم؟ دکترم قشنگ جوابم رو نمیده

تحمل کن. اینو یادت باشه از حال و روز تو بدتر خیلی آدما هستن. اگه بهت بگم تو یک ماه گذشته چی به سر من ...

خدا بهتون صبر بده 😢

نه عزیزم درد نداره، نگران نباش ولی بعدش تو خونه استراحت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها خب بچه من بزرگتره. فکر کنم همون کورتاژ بشم. دیگه هر چی پیش اومد. مرسی از راهنماییت عزیزم

عزیزم تاپیکتو خوندم .خواهرم جنینش تو شش ماه قلبش وایساد و همون طبیعی گفتن باید دنیا بیاری سوزن فشار بهش زدن.ان شالله که برا شمام بگن همون طبیعی باشه درسته که یکم دردش شبیه زایمان طبیعیه ولی خب میگن بهتره .از دردش هم نترس سعی کن قوی باشی منم کورتاژ کردم درسته درد داره ولی به نظرم اون غصه و ناراحتیه بالاتر از همه این دردهاس.بالاخره کاریه که جلو راهتون هست و نمیشه انجام نشه .ان شالله که این روزها زود بگذره و بعد از این بهترین ها و خوب ترین اتفاق ها در انتظارتون باشه

عزیزم تاپیکتو خوندم .خواهرم جنینش تو شش ماه قلبش وایساد و همون طبیعی گفتن باید دنیا بیاری سوزن فشار ...

عزیزم خیلی ممنونم از پیامت. خیلی خوشحالم کردی با حواب دادنت. خدا برات جبران کنه. حرفات رو یادم میمونه. بوس بهت

من کلی تحقیق کردم و‌ پرس و جو‌کردم از اینواون تا بالاخره تونستم یه ماما پیدا کنم‌که مطمئن بود و خیالم ازش راحت بود.همکارم سه ماه پیش ازش قرص تهیه کرده و‌ دوستش بهش معرفیش کرده بود.منم شمارشو‌گرفتم و ازشون تهیه کردم و‌برام ارسال کردن خودشون قرصو.دیروز مصرف کردم ؛واقعا هم کارشووووون بی نظیر بود هم قرصشون اصل بود و هم راهنمایی هاشون موقع مصرف خیلی خوب بود و‌ پیگیر بودن.من که اصلا درد نداشتم بااینکه سن بارداریمم بالا بود تقریبا‌!!کلا 5ساعت زمان برد تا دفع شد.

شمارشونو‌میزارم برای کساییکه مثل من دنبال یه ادم مطمئن میگردن 09368276195مقدم