2777
2789
عنوان

بیاییییید

61 بازدید | 11 پست

بچه ها چند روز پیش لوازم آرایش سفارش دادم بعد الان کد شو پیگیری میکنم میگه تحویل گیرنده گردید حالا چیکار کنم 

اینو زده .

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

پولتو خوردن😐 

شوخی کردم  خواستم جو بدم ساارییی😌

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پست باید بفرسته دیگا

فرستاده حالا این جوری نوشته نمیدونم میگه تحویل نامه رسانه شده یا به کس دیگه دادن

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
فرستاده حالا این جوری نوشته نمیدونم میگه تحویل نامه رسانه شده یا به کس دیگه دادن

نه گلم درسته ایشالله میرسه دستت نرسید شنبه برو اداره پست بگو

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
والا سفارش ندادم ولی من از دیجی سفارش دادم نوشته بود تحویل گیرنده داده شد درحالی که هنوز اداره پست ب ...

اهان فک کنم پس دادن به نامه رسان حتی اسم نامه رسان هم زده

نه گلم درسته ایشالله میرسه دستت نرسید شنبه برو اداره پست بگو

داشتم از استرس میموردم‌ ۳ میلیونم‌ میرفت کس دیگه حالشو میکرد😂😂