اژنوی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 136 عنوان نی نی یار جان چرا حقو ناحق میکنید چه وضعشه اخههههههههههههههه؟😡😡😡😭 241 بازدید | 29 پست چرا من کاربریم ترکیده؟ کپلی امچرا تگم نمیشید دوستانم تگ میکنن تشریف نمیارین من جواب میخوام بچه دلیل سرکار گزاشتم کسی رو؟ رختخواب پهن کردم؟ فش دادم؟ درخواست قبول کردم؟ بخدا ناحقی هم حدی داره اه🔪😡 نمیدونم واسع چییییییییییی با طُ خوبع همچییییییی😜❤❤❤❤❤❤🧡🧡🧡💗💗💗💗 کپلی سابقم 😐 1400/06/04 | 11:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99881 الان میاد😂اروم باش وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
f1378f عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 7536 @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
mrs_narges عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1609 میخوای نی نی یار رو تگ کنم🥺 بحَقّ الحُسَین. اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه. ابا عبدلله الحسین علیه السلام. فقط ظهور امام زمانم
mrs_narges عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1609 @نی_نی_یار_5 عزیز جان استارتر کارتون داره بحَقّ الحُسَین. اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه. ابا عبدلله الحسین علیه السلام. فقط ظهور امام زمانم
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 18899 @نی_نی_یار_3 ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانهی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
عزیزدلخدا عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 8383 اروم باش خو...قول میدن رسیدگی کنن😢 شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!