2777
2789
عنوان

چرا باید این چیزا برام حسرت بشه

131 بازدید | 14 پست

حسرت یه اتاق تنها با اینکه تک فرزندم 

حسرت یه کتابخونه ای کوچولو تو اتاقم 

حسرت تنها موندم بدون قضاوت 

میدونید چیزایی برام حسرته که بقیه همه دارن مثلا من ب جا ایفون و ماشین و این چیزهایی بزرگ حسرتم کتاب خوندن و خریدنه چرا واقعا هیچکی برام نمیخره حسرتم اتاق کوچیک برا خودم داشتنه چرا اخه لطفا اگه شرایطش رو ندارید بچه دار نشید اگه میدونید نمی‌تونید اینارو برا بچه اتون مهیا کنید بچه دار نشید الان دارم فکر میکنم که اگه روزی بچه دار شدم همه ای اینارو براش بزارم کتاب پک کامل هری پاتر یه اتاق جدا با اسب بازی های قشنگ اصلا نمیزارم درگیر گوشی و فضایی مجازی بشه🥺🥺🥲🥲💗 

صرفا تایپک دلی بود و حرف دلم بود

بچه دلخوشی زنه با پول یارانه میشه سیرش کرد!

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم برای احساسات بدی که داری ولی برای جمله آخرت یه واقعیتی بهت بگم که دنیای اسباب بازی هم بچه ها ...

دورت بگردم مرسی متاسفانه واقعا بچه های الان دنیایی خیالی و قشنگشون رو ول کردن خودشو وارد کردن تو دنیایی بزرگسالی🥲

از ارزون ترین حسرت هام اینه که یکی برام یه شاخه گل رز قرمز بده🥲

یا بتونم برم کتابخونه یا کتاب بخرم و یا هدیه بگیرم 

و یا حسرت اینکه پول داشته باشم

محبت مادر داشته باشم 

توجه پدر داشته باشم

از این شهر کوچکی و بی امکانات منطقه ۳ دور شم 

خرج کنم

برم کافه، سینما ،بازار

برا خودم یه پیتزا بزرگ بگیرم 

خودم والیبال یاد گرفتم حتی رفتم مسابقه اش ولی دلم میخواست یه توپ داشته باشم برم تو یه سالن زیبا آموزش ببینم بازی کنم 

یه گوشی داشته باشم 

و یا یه تبلت یا لپتاپ که چشمام نابود شده با این مانیتور خراب و کسی اهمیت نمیده

برم آرایشگاه و به خودم برسم🙂

خیال ها چه زیبان🥺

شاید بعضی چیزا مثل محبت مادر رو نتونم تغییر بدم ولی تا آخر زندگیم سعی میکنم به چیزایی که دلم میخواد برسم 🥲

و اینم بگم که خانوادم دهک ۱۰ هستن ولی من صفر

از ارزون ترین حسرت هام اینه که یکی برام یه شاخه گل رز قرمز بده🥲یا بتونم برم کتابخونه یا کتاب بخرم و ...

ای وایییی چقد حرف دلم رو گفتیییی چقد حق گفتی منم منم 

امیدوارم یروزی بتونم اینارو خودم برا خودم انجام بدم🥺🥺💗