2777
2789
عنوان

سگ گردانی در پارک

4941 بازدید | 258 پست

سلام دوستای گلم العان که سگ گردانی  زیاد شده یه مشکلی من دارم صبح ها پسرمو میبزم کلاس چند نفر سگهاشون رو میارن خیابون میگردونن و من و پسرم خیلی میترسیم چون یه بار میخواسنوحمله کنه صاحبش مانع شد من همش تو ذهنم میگم حمله کرد یا پا لگد بزنم محکم بهش ولی میگم اگه سگ بمیره میتونن از من شکایت کنن؟؟؟

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دلت مياد ب سگ كوچولو لگد بزني؟!؟

والا من ك نديدم حمله كنن

بدبختا صبح زود هم نميتونن حيوناي زبون بسترو بيارن بيرون

🤍مِرســـيا🤍كاربر ٩٧ هستم🤍اگه سكوت ميكنيم دليلش اين نيست جوابى براتون نداريم😉دليلش اينه اميدى به درك شما نداريم.😅🤍

کاری ندارن نگران نباش 

اینا سگ خونگین نه گارد 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
حمله نمیکنه نترس بی آزارن ....😁👋💜

آخه یه بار به خواهرم حمله کرده بود تو صف نونوایی میگفت یه آقا فراری داده بود بعد صاجبش اومده بود میگفت داشت باهات بازی میکرد

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه