2777
2789
عنوان

حاضرین با آدمهای اینطوری رفت و امد کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 26 پست

نگران نباش عزیزم پسرا کلا دیر به حرف میان 

داداش منم دیر به حرف اومد اما الان از بس وراجی میکنع مغز آدمو میخوره

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی پسر شما هیچ نقطه ی قوتی نداره که شما هم تعریف کنی؟؟خب شما عمه ی بچشی به شما تعریفشو نکنه به کی بکنه؟؟ زن داداش منم یه موقعا خیییلی تعریف بچه هاشو جلو من میکنه چون میدونه من واکنشم خوبه و دوس دارم منم تا میتونم قربون صدقشون میرم دو تا هم من میگم که بچه ها تشویق بشن شما هم حتما از پسرت تعریف کن چمیدونم بگو خلاقه بگو مهربونه بگو تمیزه مودبه یه حرفی که واقعا درست باشه و بچتم تشویق بشه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
نه عزیزم اون به منظور نمیگه .اگه اذیتی رفت و آمد وکم کن ولی اصلا ناراحت پسرت نباش چشمانم ببند و۱۷_۱۸ ...

ای جان😍😍😍

چقدر پیامت به دلم نشست😘😘😘

بزرگ شدنشو ببینم خوداااا🤩🤩🤩😇😇

اهوم.من برعکس اهل تعریف نیستم.همش نقطه ضعف میبینم😒😒😒

بچه ها خیلی باشعورن قطعا پسرتونم حس شمارو درک میکنه شما خودت اعتماد بنفس نداری از بچه تعریف کنی و این رفتارتون برای پسرتون خیلی مخربه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
ای جان😍😍😍 چقدر پیامت به دلم نشست😘😘😘 بزرگ شدنشو ببینم خوداااا🤩🤩🤩😇😇

چشم بهم بزنی اومده .من ۲۷سالمه پسر همسایه مون ۱۷یادمه این بچه بود لااااغر سیاه ریزه . ماشاالله الان قد ۱۸۰ خوش اندام .بعد یبار داشتم راجع به پسرم درد و دل میکردم مامانش گفت پسر منو یادته .الان ببین پسرا یهو رشد میکنن خداییشم بعد اون با سه تا بچه دگ مقایسه کردم  دیدم دقیقا همین بود .پسر دایی و دونفر دیگه هم تو رنج ۱۵_۱۶سال بودن مقایسه کردم .اونام همین شدن . خدا انشاالله به همه ببخشه💖

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏