2777
2789

من یه پسر بچه دارم که ۵ سالشه.خوب حرف نمی زنه.خیلی بد قلقه و بد غذاس خیلی هم فضول و شیطونه. 

داداشم یه دختر داره که یک سال ونیم از بچه من کوچیکتره. زود به حرف اومد. دختر شیرین زبونیه. و غذا خوب میخوره و خلاصه به دل میشینه.

اما مشکلم اینه هر وقت مهمونی میریم خونشون یا میان خونمون مدام از حرف زدن بچش تعریف میکنه.مدام از زرنگی هاش و شیرین زبونی هاش میگه. و تقریبا هر وقت منو می بینه از خورد و خوراک و دقیقا از چیزایی میگه تو بچه من ظعیفه!😑

حس میکنم از عمد میگه.🙄نمیدونم.شایدم حسادت میکنم .اما بگم همیشه تو مهمونی هامون از این تعریفاش بوده!

کم کم دارم به حرفای زن داداشم حساس میشم.و از طرفی غصه میخورم که چرا بچه من اینطوری نیست!

شما باشین چیکار میکنین؟؟؟

شاید حساس شدی روی این موضوع عزیزم

و اینکه طبیعیه پسرا کندترن توی حرف زدن

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نميتونه از قصد باشه

ايشون نميدونه شما حساسي

گلم بچه شمام خداروشكر اوكي ميشه همه بچه ها ك همزمان حرف نميزنن و تغذيه يكسان ندارن

حساس نشو گلم❤️❤️

🤍مِرســـيا🤍كاربر ٩٧ هستم🤍اگه سكوت ميكنيم دليلش اين نيست جوابى براتون نداريم😉دليلش اينه اميدى به درك شما نداريم.😅🤍

توجهی نمیکنم   

من خودم بدم میاد اگه بچه دار شدم هی دائم از درسش  یا قیافش یا شیرین زبونیاش واسه بقیه تعریف کنم  اماااااا 

شما چون خودت روی بچه ت حساسی این تعریفا رو خیلی واسه خودت بزرگ میکنی  ولش کن بابا  بزار تعریف کنه  مگه چی میشه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

یه مقدار ارتباطم رو کم میکنم باهاشون اگر مطمئن باشم با قصد و نیت صحبت میکنن و اذیتم بکنه حرفاشون

با بچم زیاد حرف میزنم و کتاب میخونم براش

از یه دکتر هم برای تغذیش سوال میپرسم

نه عزیزم اون به منظور نمیگه .اگه اذیتی رفت و آمد وکم کن ولی اصلا ناراحت پسرت نباش چشمانم ببند و۱۷_۱۸سالگیشو تصور کن که باشگاه می‌ره قدش از خودت میزنع بالا .واینقد واسه دخترا زبون می‌ریزه 😂

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عزیزم حساس شدی. در مورد پسرتم نگران نباش گلم پسرا دیر تر از دخترا یاد میگیرن همه چیو. 

پسر دختر عمه من تا ۶ سالگی حرفاشو مامانش باید ترجمه میکرد بقیه نمیفهمیدن چی میگه الان ۱۱ سالش ماشالا انقد قشنگ صحبت میکنه