2777
2789
عنوان

درمان درگیری ۲۰ درصدی ریه

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 74 پست
من بیمارستان خصوصی سردار سلیمانی بستری بودم بیمه مو قبول نکردن برا من هزینه هر آمپول ۱۲۰۰ تموم سد که ...

عزیزم ۱۲ میلیون خریدیم چهار روز پیش

چجوری به شما یک و دویست دادن؟؟

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بیماری زمینه ای دارن چون داداش من دیابت داره با ۲۰ درصد دکتر بستریش کرد رمدسیور از پیشروی جلو ...

اهان دیابتی فرق داره

بله عزیزم خودم میدونم چیه رمدسیویر 

عزیزم ۱۲ میلیون خریدیم چهار روز پیش چجوری به شما یک و دویست دادن؟؟

وای جقدر گرون شدهههههههههه😯😯😯😯😯😯من ۱۱مرداد بستری شدم

شاید الان گرون شده

چقدر وحشتنااااک

دونه ای ۱۲تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
پس چی؟گفتن اخه باید تزریق کنن که بیشتر نشه اکسیژنش۹۲بود

کاملا درسته

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
اهان دیابتی فرق داره بله عزیزم خودم میدونم چیه رمدسیویر 

من نگفتم نمیدونی😐

پس چی؟گفتن اخه باید تزریق کنن که بیشتر نشه اکسیژنش۹۲بود

والا اگه درگیری ریه ۳۵ به بالا باشه و سطح اکسیژن خون بین ۸۸ تا ۹۰ رمدسیویر تزریق میکنن

در غیر این صورت داروی خوراکیشو میدن

عجیبه!!!

نه ندارن😕 یعنی نباید تزریق میکردن؟؟

چرا اتفاقا خیلی کار خوبی کردن

خیالتون راحته که پیشروی نمیکنه

ایشالله هر چی زودتر خوبه خوب میشه

وای جقدر گرون شدهههههههههه😯😯😯😯😯😯من ۱۱مرداد بستری شدم شاید الان گرون شده چقدر وحشتنااااک دون ...

بله عزیزم

دونه ای ۱۲ میلیون تومن 

که اصولا توی چهار تا شش دوز تزریق میشه

الان بیمارستان جم داره

الان من استرس گرفتم یعنی اشتباه دارن تزریق میکنن؟اخه اون خانم میگن نباید تزریق کنن با۲۰درصد

همکار شوهرم ۲۰درصد درگیر بود

یه نایلون پرررر قرش و دارو دادن بعد از دو روز با درگیری ۴۰ درصد بستری شد

کرونای جدید خیلی ناجوره خیلی سریع همه ریه رو میگیره باید جلوش سریع گرفته شه