2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂عزیزمممممم ایشالا خوشبخت بشی خوشکلم❤❤❤ منظورم اینه فعلا بخواب انقدر فکر و خیال نکن فکر هات درگیر ن ...

بخدا انقد فکرم درگیره چون دوتا منبع انرژی منفی نزدیکمن😔 خیلی دارم سعی میکنم انرژیم مثبت باشه و کم نیارم

بخدا انقد فکرم درگیره چون دوتا منبع انرژی منفی نزدیکمن😔 خیلی دارم سعی میکنم انرژیم مثبت باشه و کم ن ...

نه اصلا کم نیار ایشالا همه چی درست میشه توکل کن به خدای مهربون و اگه میدونی مسیرت درسته از خدا کمک بخواه قشنگم همیشه هم بگو الهی به امید تو بگو خدا جون میدونم تو راهی قدم بر داشتم که نمیدونم چی میشه ولی تو پشتم باش و نا امیدم نکن ایشالا درست میشه این انرژی منفی ها بریز دور هرچی بهت میگن فکر کن دارن به دیوار میگن بیخیال ببین چی دلت میگه همون درسته انجام بده ❤❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍💖💖💖

آها آخه گناهه میگن گناه داره توی ماه عزا خوبیت. نداره میزارن بعد از دوماه عقد میکنن  شما اهل ت ...

نه شیعه م😂

نه عزیزم از هر مرجع و اخوندی هم بپرسی میگه عقد کردن توی هیچ روزی اشکال نداره.

بعدشم مجلس که نداریم الان 

نه شیعه م😂 نه عزیزم از هر مرجع و اخوندی هم بپرسی میگه عقد کردن توی هیچ روزی اشکال نداره. بعدشم مج ...

آها فکر کردم سنی هستید آخه تا حالا ندیده بودم شیعه ها جشن بگیرن و عقد کنن یا عروسی تو ماه محرم و صفر 

آها اگه مراجع میگن که آره دیگه حتما درسته من طبق اعتقادات خودم و اطرافیانم گفتم ایشالا که خوشبخت بشی عزیز دلم آره توی این اوضاع هم نمیشه مراسم گرفت ایشالا تنتون سالم باشه 😍😘😘

آها فکر کردم سنی هستید آخه تا حالا ندیده بودم شیعه ها جشن بگیرن و عقد کنن یا عروسی تو ماه محرم و صفر ...

مرسی عزیزم. ایشالله شماهم خوشبخت بشی و زندگی پر از ارامش داشته باشی❤