2777
2789

همسرم هر روز به بهانه هاي مختلف دعوا ميندازه 

همش گير ميده به خانوادم 

تا ميايم رابطه داشته باشيم دعوامون ميشه ميره توي حال ميخوابه ،روزهاي ديگه هم با توي اتاق خواب گرمشه يا هزار كوفت و زهر مار و ميره توي حال و ميگه بيا اونجا بخوابيم 

منم دوتا بچه دارم نميشه توي حال جلوي اونا

بهم فشار مياد چه خاكي به سرم كنم 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلشو بپرس چرا اخلاقش عوض شده قبلن همنجوری بوده؟

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

ببخشید ولی نیاز خودشو چطوری رفع میکنه؟؟؟

هفتمین کاربریمه🥴                                                                  با هر کی مثل خودش🤞🏻                                                         به آرزوهام قول رسیدن دادم 😉                                               فمنیست هستم و اگه نظراتم ناراحتت میکنه ریپلای نزن که اعصاب جفتمون راحت باشه🙃
کلا نمیاد سمتت پس چیکار میکنه

از اول هم سرد بود الان هم همش داغونه ، خسته 

همش ميگه بيا بريم حال بخوابيم 

خيلي كم رابطه داريم 

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
بچه هارو تو اتاق بخوابون خو

بچه هاتو اتاق ميخوابن در اتاقشون بازه دخترم نوجوانه نميشه ميبينه

برو بهش تجاوز کن بفهمه چخبره 😂😂😂

وااااای😂😂😂

هفتمین کاربریمه🥴                                                                  با هر کی مثل خودش🤞🏻                                                         به آرزوهام قول رسیدن دادم 😉                                               فمنیست هستم و اگه نظراتم ناراحتت میکنه ریپلای نزن که اعصاب جفتمون راحت باشه🙃
دلیلشو بپرس چرا اخلاقش عوض شده قبلن همنجوری بوده؟

همش با كوچكترين حرف مامانم داستان درست ميكنه و دعوا ميشه

منم دلم عشق میخواد دلم میخواد یکی نازم کنه قربون صدقم بره حداقل هفته ای یه بارم راضیم بگه دوست دارم ولی حیف شوهرم فقط دعوا کردن بلده ماهی یه بارم وقتی رابطه میخواد منو یادش میوفته و....