2777
2789
عنوان

توده سینه؟؟

371 بازدید | 15 پست

من نزدیکه یک هفته هس دارم پسرمو ازشیر میگیرم امروز متوجه یه توده اندازه ی فندق تو سینه چپم شدم، خیلی ترسیدم

تا شنبه برم دکتر کلی وقته😭😭

ممکنه طبیعی باشه بخاطر ازشیر گرفتن باشه

سمت راست اینطور نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ عنوان نگران نباش چون تجربه دارم مادرم تو شرایط مشابه بود خیلی نگران بودیم ولی رفتیم گف یه کیست ساده س که اغلب خانوما دارن

شما برو سونو و مامو گرافی انجام بده اصلا نگران نباش 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
بله عزییم ب خاطر از شیر گرفتنه غددشیردهی بزرگ میشن مال من ک پر بود

من کلا شیرم کم شده بود بخاطر همین پسرمو ازشیر گرفتم20ماهشه، 

تو این یه هفته هم اصلا نه ورمی نه چیزی نه شیرریختنی

مرسی آره شنبه میرم باید خودمو مشغول کنم فکر نکنم بهش

ما که خیلی نگران بودیم چون تجربه نداشتیم از کسی هم نپرسیدیم. 

شما شنبه برو عزیزم آزمایشات رو انجام بده و میبینی که چیزی نیس ولی خیالت راحت میشه از نگرانی درمیای. 

به مام خبر بده حتما یه لایک کن یا تونستی تگ کن اسممو💚

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

ممکنه یه سری توده داشته باشی عزیزم سونو برات مینویسه دکتر و بعدش میگه که باید چیکار کنی . نگران نباش شایدم کیسته 

دکتر من ناهید نفیسی هستن که واقعاا با تجربه و متخصص هستن تو این زمینه