2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنید T,T

61 بازدید | 5 پست

سلااام🙂

راستش من اگ یکی از عزیزان و یا فامیلاش فوت کنن اصلا گریم نمیگیره بخدا نمیدونم چرا 

مثلا یکی سوپرایزم میکنه زیاد از ته دل خوشحال نمیشم؟ 

ی لبخند ک از ته دل نیس چ فایده؟

نسبت به همه چیز بی احساسم در اصل خیلی عادیم 

مامانم بعضی وقتا ب شوخی بهم میگ ت احساسات نداری و‌..😐

زوری لبخند میزنم 

واقعا چرا نمیتونم از ته دل خوشحال بشم اصلا خوشحالی از ته دلو تجربش نکردم با اینکه از لحاظ روحی غمگین نیستم اما نمیتونم بخندم

بنظرتون برا چیه کسی هست اینجوری باشه؟ 

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
منم همینطورم 🤔

خب براچیههه؟

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هیچ مشکلی نداری شما:)

بحث فقط تفاوت آدماس، بعضیا تحریک پذیریشون بیشتره بعضیام مثل شما نیاز به محرک قوی تری دارن برای نشون دادن همون واکنش... ولی با همه اینا بازم هردو احساسات دارن فقط نحوه برخوردشون با اون حس ها و نشون دادنش فرق میکنه

در میان شلوغی شهر پیدایم کن🌊
عزیزم هیچ مشکلی نداری شما:) بحث فقط تفاوت آدماس، بعضیا تحریک پذیریشون بیشتره بعضیام مثل شما نیاز به ...

🙂ممنون