2777
2789

میشه دوربین مدار بسته رو که با لپتاپ نصب کردن. رو گوشی هم نصب کنن با گوشی بتونیم هر زمان خاستیم چک کنیم؟؟ امکانش هست؟ چه برنامه ای میخاد 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه ،،، من همسرم دوربین های داخل دفتر کارش رو از طریق گوشیش چک میکنه 

اسمش رو نمیدونید؟

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
اره میشه 

میشه فقد تصاویر بیرون از مغازه رو با گوشی چک کرد؟ بقیه قسمت ها که داخل رو میگیره نمیخام

میشه فقد تصاویر بیرون از مغازه رو با گوشی چک کرد؟ بقیه قسمت ها که داخل رو میگیره نمیخام

دوربین بیرون مغازه باشه اره میشه..فکرنکنم اپش رایگان باشه یا هرکس بتونه نصب کنه 

کاربراقا...
آره، برو از کسی که برات نصب کرده بپرس و بگو برات بندازه رو گوشیت

مرسی عزیز 

سلام. هر سیستم دوربین مدار بسته ای که به Wifi یا بهتر بگم به اینترنت وصل شده باشه رو میشه از روی هر دستگاهی از هر جای دنیا چک کرد. منوط به اینکه یا به اینترنت وصل باشه یا به گوشی.

حالا شما ممکنه یه اپلیکیشن حتی اجازه دسترسی به دوربین ها رو از طریق گوشی با سیم هم بده. ولی اینجوری نیست که بدون اجازه صاحب مغازه یا دوربین بتونی بهش دسترسی داشته باشی.

سلام. هر سیستم دوربین مدار بسته ای که به Wifi یا بهتر بگم به اینترنت وصل شده باشه رو میشه از روی هر ...

مغازه خودمون هستش میخام ب گوشی هم وصل کنیم