2777
2789

من دیشب رفتم دکتر تک سرفه داشتم 

و اکسیژن خونم ۹۸ بود 

متاسفانه از غروب سرفه هام بیشتر شده 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
من

واقعا 

چند درصد بود درگیری ریتون؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوست شوهرم هست الانم روزی یه بار میره بیمارستان دارو میگیره بر میگرده

چند درصد بود؟

دارو بگیرن درگیری دیگه بیشتر نمیشه؟

عزیزم جواب سوالت رو نمیدونم منتها زیاد روش کلید نکن هر چی بیشتر پیش رو بگیری بدتر اوضاع روحیت بهم میریزه و همین باعث میشه سیستم ایمنی بدنت ضعیف شه

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
من ۳ درصد 

سرفه هاتون چطور بود؟

تک سرفه یا پشت یرهم 

تنگی نفس داشتید 

من از غروب زیاد شده 😭