2777
2789

فک میکنم مامانم کوچیکتر باشن یکی دوسال ولی خییللللیییییی زانوشون باد کرده و درد پا و دست هستن طوری ک اصلا نمیتونن بچمو بغل کنن بچه بعد 8سال خیلی ناراحتم خیلی تنهام غربت هستم یک روز میرم شهرمون مامانم هی میگن نمیتونم بخدا بگیرش
همش دارن تو اشپزخونه کاری میکنن یا خونشونو تمیز میکنن حالا انچنان هم تمیز نیستا اندازه روتین معمول کارگرم یوقتایی میاد ولی بازم واسه اون کمی مرتب میکنن تشپزخونه رو خونشون برو بیا هست خلاصه حالا مادرشوهرم(ادامه پست بعد) 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

خلاصه حالا مادرشوهرم یوقتایی میاد با نوه ها بازی میکنه اونوقت سفره ناهار هنوز پهنه و خونه به هم ریخته و ترکیده و اشپزخونه پر از ظرف تو اطاقا ک نگم ولی اصلا ن پادرده ن دست درده ن طوریشه

حالا بنظرتون کدوم خوبه؟برا خودم میخوام بدونم الان زیاد کاری نکنم ک تو پیری مریض شم؟

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخر شبی به چه چیزا فک میکنیا خودت باش راحت باش پیری بهرحال سراغ آدم میاد

باورت میشه چند وقته میخوام بیام اینجا بپرسم وقت نمیکردم بچم شیره نمیزاره دیگ شبی وقت کردم همه سوالامو پرسیدم خخخخ

دقیقا مادر من و مادرشوهرم اینجوری 

مادرم یه سر کارمی کنه همش مراسم داریم غصه عالم و آدم و میخوره میخواد برا همه هم کاری بکنه و شدیدا دلسوز 

اما مادرشوهرم بیخیال غصه هیچکسو نمیخوره همش میخاد شاد باشه بخنده بره پارک، مهمونی اصلا نمیگیره، دست به سیاه و سفیدم نمیزنه خیلی هم خودخواه از سن واقعیش 10سال جوون تر میرزنه 

ولی با وجود این همه یه تار گندیده  موی مادرم با مادرشوهرم عوض نمیکنم 

دوتا شون هم غیر عادین با عرض معذرت هر کدوم از یور بوم افتادن یکی از این ور اون یکی از اون ور اون کار زیاد اینوهم بی نظمی وکقیفی رعایت حد متعادل برای هر دو خوبه در ضمن وقت گذاشتن واهمیت دادن به بچه هم خوبه ولی دیگه کارهاتو ول کنی بچسبی به نوه ها خونه هم باید تمیز باشه

باورت میشه چند وقته میخوام بیام اینجا بپرسم وقت نمیکردم بچم شیره نمیزاره دیگ شبی وقت کردم همه سوالام ...

تعادل خوبه مامان و خاله هام وسواسی هستن همه یه جایی شون درد میکنه 

فقط یه خاله ام از اونور بوم افتاده اونم ریخت و پاشه درو برش که جالب نیست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر