2777
2789

بابام ک اصن ی زنگ نزد الان ی هفته میشه فهمیدم کرونادارم مامانم اصن عین خیالش نیس یکی دوبار تالا بیشتر بهم زنگ نزده خودم بش زنگ میزنم شوهرمم همش بهم میگ اصن براخونوادت مهم نیسی نیومدن دم در از دور ببیننت منم گفتم یوقت بیان مریض شن گفت ازدور منم الکی جلوشوهرم گفتم خودم بشون گفتم نیان یوقت خدایی نکرده مریض بشن انقدگریه کردم بااین حال بده خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تلفنی ارتباط دارین که

دیگه عیادت کردن از دور رو نمی‌فهمم!!!

تنها هم نیستی که واجب باشه بیان .شریک زندگیت تو خونه کنارته.

یه چند روز زنگ نزنن ببین اونا میزنگن یا نه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

دنیا دنیای بدی شده...سعی کن توقعتو از دیگران،حتی پدر مادر همسر به صفر برسونی

نیومدن که نیومدن،خودت مراقب خودت باش

تو خدارو داری...بنده ی خدا چکاره س

واسه همسرتم بگو تماس گرفتن

یا با پیک یکم میوه و آبمیوه خرید کن بگو خونواده م فرستادن

عزیزم دختر من ازدواج کرده وقتی جایی میره یا کسی میاد خونشون دوهفته نمیاد خونمون  میگم چرا نمیای مبگه شماها اگه کرونا بگیرید خودمو نمیبخشم  میگم مادر مریض که نیستی میگه شاید ناخاسته ناقل باشم حالا درست زنگ نزده ولی اومدنشون دم در درست نیست  انشاله زودتر خوب بشی 

خوب درکشون کن واقعا این بیماری برای بعصیا خطرناکه ومشخص نمیشه که کیا  بیمار بشن بیماریشون پیشرفت میکنه زنگ نزدنشونم شاید همیشه خودت زنگ میزنی وکلا عادت ندارن یا میگن مزاحم استراحتت نشن  غصه نخور خدای توهم بزرگه