بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏 یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیلهگر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂
خودمون سالم هستیم ولی طرفم خیلی پارتی دار و گردن کلفت هست با اینکه روز تصادف ۱۰۰ درصد مقصر شد امروز گفتند ۵۰ درصد تو مقصری. بعد مشخص شد طرف ماشینش بیمه نداره رییس راهنمایی رانندگی زنگ زده بهم بیا باهات صحبت کنم میگه بیا و ۱۰۰ درصد تقصیر رو به گردن بگیر. مامور ۱۱۰ میگه ۱۰۰ درصد طرف مقابل مقصره باید شکایت کنی، خود مامور گفت میام و جلوی قاضی ازت دفاع می کنم. ولی من حوصله ی دادگاه و این کارا رو ندارم
No joys on earth bring greater pleasure than a little boy to love and treasure🥰
عزیزم خداروشکر خودت سالمی . من دوستمو سر یه تصادف الکی از دست دادم ماشین زیاد اسیب ندیده بود ولی خودش فوت کرد.
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست